Hjem Butikker Elkjøp Studentrabatt

Elkjøp Studentrabatt November 2022

Vi har samlet alle nåværende Elkjøp Studentrabatt og Rabattkupong som kan innløses i butikken, noe som kan bidra til å spare penger på kommende ordrer.

Gå til elkjop.no
Vil du anbefale Elkjøp til en venn?
4.5 / 252 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 21
 • RABATTKODER 4
 • TILBUD 17

ANNONSE

 • Bruk alle Elkjøp-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Elkjøp

  Har Elkjøp medlemskap?

  Ja. Det er mange fordeler ved å bli kundeklubbmedlem i Elkjøp. Du har 25 % rabatt på powerbanks, 10 % rabatt på veggfester til TV, 10 % rabatt på PC-deksler og nettbrettetuier (gjelder ikke originale Apple-deksler), 20 % rabatt på Philips tannbørstehoder, en 10 % rabatt på alle fysiske konsollspill, 10 % rabatt ved kjøp av 3 pakker kaffebønner eller 3 pakker Senseo kaffeputer, og mye mer.

  Stemmer Elkjøp-prisen?

  Ja. Elkjøp vil matche pris med alle norske konkurrenter for å sikre at de har markedets laveste pris. Du må bekrefte at det er lavere pris i enhver konkurransedyktig butikk. Konkurrentens produkt må være på lager og kan kjøpes til lavere pris. Fraktkostnader vil bli lagt til i beregningen ved matching av prisen. I tillegg må den matchede prisen være relatert til kjøpet ditt. Produktene som brukes, gjelder ikke for policyen.

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Elkjøp?

  Elkjøp gir gjerne gratis frakt på alle varer på ordre over 1000 kr. Det finnes ulike leveringsmuligheter for deg, som ekspress kveldslevering, post levert på døren, postkontor, prioritet, henting i butikk. Fraktkostnadene avhenger av hvor du bor og hvilken leveringsmåte du velger.

  Hvilke betalingsmåter godtar Elkjøp?

  Hos Elkjøp kan du betale med Visa og Mastercard i kassen i deres fysiske butikker. Det er flere betalingsalternativer å velge i nettbutikken deres. Du kan betale med VISA, Mastercard, American Express, Whoops, Apple Pay, Klarna eller et gavekort. Alle avtaler er kryptert og håndtert med høy sikkerhet for å sikre at betalingen din er trygg.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve