Hjem Butikker Foodora Studentrabatt

Foodora Studentrabatt November 2022

Hos Foodora kan du alltid være sikker på å finne den gode Rabattkupong. Salget Foodora lar deg spare opptil 75% på varene dine. I tillegg kan du få ytterligere Foodora Studentrabatt som finner du her.

Gå til foodora.no
Vil du anbefale Foodora til en venn?
4.0 / 200 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 24
 • RABATTKODER 5
 • TILBUD 19

ANNONSE

 • Bruk alle Foodora-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Foodora

  Har Foodora et henvisningsprogram?

  Ja, du kan invitere vennene dine til å prøve på Foodora og både du og vennen din får en rabattkode på kr 150. Vær oppmerksom på at vennen din må bruke lenken du sendte for å installere appen og opprette en bruker, og da vil den motta en rabattkode som er tilgjengelig for første bestilling. Etter at vennen din har fullført den første bestillingen ved å bruke rabattkoden fra deg, får du en rabattkode på 150 kr.

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Foodora?

  Foodora har som mål å levere en stor mengde god mat til deg fra restaurantene du foretrekker. På toppen av dette er det mange restauranter som tilbyr gratis levering nå. Du kan enkelt finne restaurantene i forskjellige byer som tilbyr gratis levering ved å klikke "Gratis levering" nederst på siden.

  Selger Foodora gavekort?

  Ja. Det er veldig fantastisk å gi bort gavekort på Foodora til deg eller dine kjære. Gavekortene starter fra kr 150 opp til kr 600. Du kan velge beløp og antall som du ønsker. Vær oppmerksom på at gavekortet kun kan brukes én gang og må brukes innen ett år etter aktiveringsdato.

  Hvilke betalingsmåter godtar Foodora?

  Som policy for Foodora kan du betale med bankkort, direkte betaling eller andre betalingsmåter levert av plattformen. Med mindre andre regler er avtalt, bør du betale for produktene ved bestilling. Dessuten vil beløpet for returnert produkt bli sendt tilbake som samme betalingsmåte som du brukte til å betale.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve