Hjem Butikker Garnius Fri Frakt

Garnius Fri Frakt Februar 2024

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Garnius Fri Frakt og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til garnius.no
Vil du anbefale Garnius til en venn?
3.2 / 569 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 16
 • RABATTKODER 1
 • TILBUD 15

ANNONSE

 • Bruk alle Garnius-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Garnius

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Garnius?

  Hos Garnius er estimert leveringstid fra deres lager 2-4 virkedager og fraktkostnaden er 69 kr. Kjøper du mer enn 699 kr så avstår de gjerne fra fraktkostnaden for deg. Du kan også få tilbud på hjemlevering gjennom Postens bud. Når bestillingen din er sendt fra deres lager, vil du motta et sporingsnummer i leveringsbekreftelsen.

  Tilbyr Garnius tjenester for prismatching?

  Hos Garnius vil de matche prisen din hvis du finner en vare som er billigere enn deres, dette gjelder også deres egne priser. Henvendelser om prisgaranti vil vanligvis bli besvart innen 48 timer på en arbeidsdag. Prisgarantien er gyldig i 3 dager etter at bestillingen din er sendt fra deres lager.

  Hvilke betalingsmåter godtar Garnius?

  Betalingsalternativer for Garnius leveres av Klarna og Vipps, og du kan velge din egen tilgjengelige betalingsmåte for å avgjøre kjøpesummen. De er forpliktet til å gi deg fleksible og omfattende betalingsalternativer for å sikre at du får en hyggelig handleopplevelse. Målet deres er å sikre sikkerheten til kontoen din og sikkerheten til informasjonen din på betalingstidspunktet.

  Har Garnius en pengene-tilbake-garanti?

  Garnius sine retningslinjer for pengene-tilbake-garanti lar deg foreta en refusjon innen 30 dager etter kjøpet, og de vil gi deg en pengene-tilbake-garanti. De ser frem til en tilfredsstillende opplevelse og et produkt av verdi for deg ved hvert besøk. Hvis du føler at deres produkter og tjenester ikke oppfyller dine forventninger, vil de refundere hele betalingen.

  Er det en rabatt for Garnius nye kunder du kan få?

  Ja. De nye kundene til Garnius vil motta en eksklusiv 10 % rabatt for å kjøpe Garnius-produkter på nettet. For å være mer spesifikk gir Garnius Garnius Rabattkode til nye kunder når de handler for første gang. Benytt deg fullt ut av Garnius Rabattkode og Garnius Kampanjekode etter at du har gått videre til kassen for å nyte denne ekstra rabatten direkte.

  Hvor lenge varer Garnius Rabattkode?

  Kunder kan se spesifikk informasjon på beskrivelsessiden til Garnius Rabattkode. Gyldighetsperioden for Rabattkode for Garnius er forskjellig, noen må brukes på kort sikt, men noen kan brukes på lang sikt. I mellomtiden kan du gjerne bruke på Garnius. Både Kampanjekode og Kupongkode av Garnius på norabatter.com kan brukes.

  Hvor bør jeg følge Garnius?

  På de store sosiale plattformene på nettet har Garnius åpnet sine egne kontoer for å møte kundenes behov. Viktigere, alt du trenger å gjøre er å laste ned Garnius-appen eller følge Garnius sine sosiale mediekanaler. Du kan også få merkevareoppdateringer og motta Kampanjekode fra Garnius.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer