Hjem Butikker Gratisbilletter Color Line

Gratisbilletter Color Line September 2022

Samtidig holder vi her på siden oppdatert med den siste Gratisbilletter Color Line og den beste andre salgsfremmende aktiviteter som kan spare deg for mye penger.

Gå til colorline.no
Vil du anbefale Color Line til en venn?
3.7 / 427 stemmer
  • ALLE KAMPANJER 35
  • RABATTKODER 1
  • TILBUD 34

FAQ for Color Line

Hva er fordelene ved å bli med i Color Line-klubben?

Det lønner seg å være medlem av Color Line-klubben. Som medlem har du muligheten til å samle bonuspoeng, bruke reisetilbud og få 10 % rabatt på de fleste produktene i deres TAXFREE- og TREND-magasiner. I tillegg kan du nyte rabatter i mange butikker og restauranter i Danmark, Sverige og Tyskland.

Hva er Color Lines retningslinjer for avbestillingsbeskyttelse?

Color Line anbefaler at du kjøper en Frivillig avbestillingsgaranti på 160 kr per person (200 kr Oslo-Kiel) når du bestiller reisen. Du kan avbestille gratis hvis du opplever noe av følgende før avreise: Alvorlig sykdom, utilsiktet skade, død. Og dette gjelder også den nærmeste familien til den reisende.

Tilbyr Color Line gavekort?

Lurer du på hvilken gave du skal gi til noen du vil glede? Hvorfor ikke prøve Color Line-gavekort. Dette er en gave som gjør mottakeren glad. Du bestemmer beløpet på kortet, minstebeløpet er kr 200. Vær imidlertid oppmerksom på at gavekort ikke kan byttes til kontanter, og tapte kort vil ikke bli utstedt på nytt. Kortet er gyldig i 3 år fra kjøpsdato.

Vil Color Line tillate meg å ta med kjæledyr?

Color Line lar deg ta med kjæledyr om bord. Men under hele krysset må dyr være i et kjøretøy eller i et bur på et angitt sted. All transport av dyr er kundens ansvar og risiko. Som eier er det ditt eget ansvar å føre tilsyn med kjæledyret og sørge for at dette ikke er til sjenanse for andre gjester.