Hjem Butikker Kicks Studentrabatt

Kicks Studentrabatt Februar 2024

Samtidig holder vi her på siden oppdatert med den siste Kicks Studentrabatt og den beste andre salgsfremmende aktiviteter som kan spare deg for mye penger.

Gå til kicks.no
Vil du anbefale Kicks til en venn?
3.1 / 378 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 22
 • RABATTKODER 1
 • TILBUD 21
 • Gratis Frakt 1

ANNONSE

 • Bruk alle Kicks-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Kicks

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Kicks?

  Hos Kicks, hvis bestillingen din er over NOK 99, er de morsomme nok til å tilby deg gratis frakt. De vil bruke de beste transportørene for leveringen din og sørge for at du får en førsteklasses leveringsopplevelse! Deres oppdrag er å levere bestillingen din i tide og minimere ventetiden så mye som mulig! De er stolte av å tilby den høyeste leveringstjenesten noensinne!

  Hvilke betalingsmåter godtar Kicks?

  Hos Kicks kan du velge mellom faktura, delbetaling (Klarna Konto), direktebetaling (Klarna Direkt) eller betaling med kort tilknyttet Visa, Mastercard/Eurocard og American Express. De vil gjøre nettkjøpene dine trygge og praktiske og vil ikke belaste noen kjøpsinformasjon! Målet deres er å sikre at betalingen din er sikker og å gi deg en mest mulig tilfredsstillende handleopplevelse!

  Har Kicks gavekort?

  Gavekort til Kicks er den absolutt beste måten å glede dine kjære på og vil garantert overraske dem som aldri før! Gavekortene deres varierer fra 100 DKK til 1000 DKK, og du kan tilpasse beløpet og mengden av kjøpet ditt. Gavekort kan ikke løses inn mot kontanter og er gyldige i 2 år fra kjøpsdatoen.

  Har Kicks et lojalitetsprogram?

  Kicks er en møteplass sentrert om skjønnhet og inspirasjon, og som medlem vil du motta mange fantastiske fordeler! Når du lykkes med å bli med dem, vil du umiddelbart motta 20 % velkomstrabatt og kan ikke kombineres med andre tilbud. I tillegg tilbyr de deg 250 bonuspoeng som en velkomstgave, som du kan tjene mens du bruker penger, og du kan bruke disse poengene senere for ytterligere belønninger!

  Tilbyr Kicks en rabatt for nye kunder?

  Ja. For å utvide nye kunder til å handle hos Kicks og tiltrekke flere tilbakevendende kunder, har Kicks spesielle rabatter og Kicks Rabattkode for å hjelpe nye kunder med å spare 5 %. For de nye kundene som ønsker å handle smartere i Kicks, ikke gå glipp av dette fantastiske første spesialtilbudet og Kicks Kupongkode.

  Hvor lenge varer Kicks Rabattkode?

  På Kicks-siden kan du finne ut de forskjellige gyldighetsperiodene til forskjellige Kicks Kampanjekode. Kicks Rabattkode innenfor gyldighetsperioden, kan du velge som du vil. I tillegg kan disse rabattene bare brukes så lenge Kicks-produktene du ønsker å kjøpe oppfyller vilkårene for bruk.

  Hvordan kan jeg bli sosial med Kicks?

  Kicks håper å tilfredsstille kundene med mye engasjement og innsats. Derfor har Kicks sine sosiale mediekanaler på Facebook og Instagram, i håp om å lære om kundene sine gjennom disse appene. I tillegg kan du føle deg misfornøyd når Kicks gir deg tjenester og assistanse. Kicks godtar alle forslag.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer