Hjem Butikker Magasinet Fri Frakt

Magasinet Fri Frakt Januar 2023

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Magasinet Fri Frakt og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til magasinet.no
Vil du anbefale Magasinet til en venn?
3.7 / 342 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 8
 • RABATTKODER 1
 • TILBUD 7
 • Gratis Frakt 1

ANNONSE

 • Bruk alle Magasinet-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

  • Magasinet Fri Frakt

   Gyldig til: 28-4-23
  • Klikk For å Se Alle Nåværende Rabattkoder Og Deals

   Gyldig til: 27-4-23
  • Gratis Frakt Over 1500,-

   Gyldig til: 30-3-23
  • Opptil 35% Rabatt På Salgsvarer

   Gyldig til: 28-4-23
  • Bruk alle Magasinet-kodene i kassen med ett klikk.

   Klarert av 2 000 000+ brukere

   Verifisert

  • Magasinet Kjører Salg Med Opptil 60% Rabatt

   Gyldig til: 28-4-23
  • Få 45% Ekstra Rabatt På Alle Nedsatte Varer Med Magasinet Rabattkode

   Gyldig til: 28-4-23
  • Magasinet: Meld Deg På Nyhetsbrev For å Få De Siste Tilbud

   Gyldig til: 28-4-23
  • Spar 30% På Alt Med Magasinet Tilbud

   Gyldig til: 28-4-23
  • Julerabatt Opptil 30%

   Gyldig til: 31-12-22
  • Dovrefjell Marka Turbukse (M) Herre, Black 299,-

   Gyldig til: 25-8-22
  • 25% På Utvalgte Gapahuk & Nytrp

   Gyldig til: 22-7-22
  • Copyright © 2022 Friluftsmagasinet As. Forbehold Om Skrivefeil Og Utsolgte Varer

   Gyldig til: 7-7-22
  • Gratis Levering Over 1500,- Gratis Bytte Og Retur

   Gyldig til: 1-7-22

  FAQ for Magasinet

  Tilbyr Magasinet gratis frakt?

  Magasinet tilbyr betinget gratis frakttjeneste for kunder. Når kundens kjøpsbeløp når NOK1500, kan de nyte godt av gratis leveringstjeneste. Dersom kundens kjøpsbeløp ikke når kr 1500,- vil frakten som han må betale vises ved oppgjør og betaling. Det tar vanligvis 1-4 virkedager å levere varene, vennligst vent tålmodig etter kjøp.

  Magasinet Hvilke betalingsmåter støttes?

  Magasinet støtter kunder til å betale for bestillingene sine gjennom Klarna, og gir kundene tre alternativer. For det første kan kundene betale med faktura. For det andre kan kundene betale med kredittkort, noe som er raskt og trygt. Kunder kan også bruke Klarnas konto for å betale i avdrag. Avdragsbetaling krever at kundene betaler et fast beløp hver måned i sitt eget tempo.

  Trenger jeg å abonnere på Magasinet sitt nyhetsbrev?

  Magasinet utarbeidet en liten tilbakemelding til brukere som abonnerer på nyhetsbrevet. Når kunder registrerer seg for nyhetsbrevet, vil de være kvalifisert for et lotteri, og de kan også motta siste fortrinnsinformasjon i e-post. Etter at kundene har denne kvalifiseringen, kan de delta i Magasinets vanlige konkurranser. Den største premien i denne utlodningen er 1500 kr kuponger.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Mer om Magasinet

  Magasinet er et friluftsmerke etablert i Norge og eier også to store merker, Dovrefjell og Spotec, som sammen gir norske friluftsentusiaster profesjonelt jakt-, fiske- og annet utendørs sportsutstyr. Magasinets produkter er alle utviklet av tredjeparts produkttestere og har svært pålitelig ytelse og kvalitet.I tillegg kommer produktene direkte fra fabrikken, noe som eliminerer behovet for mellommenn, og er billige, så Magasinets produkter har blitt mange utendørssporter De beste valg for elskere.

  Magasinet couponMagasinet selger ikke bare produkter for utendørs sportsentusiaster med rik erfaring, det bryr seg også om de som mangler utendørs sportserfaring. For å gjøre alle kunder i stand til å forstå formålet og ytelsen til hvert produkt, har Magasinets nettside også gitt ut en detaljert brukerveiledning, som gir kundene tips om bruk av nesten alt utstyr. Magasinet er veldig glad for å se at kunder bruker disse produktene for å få en perfekt utendørs sportsopplevelse, og ser frem til tilbakemeldinger fra kunder og verdifulle meninger.

  Produkter fra Magasinet

  Magasinet selger ikke bare klær, sko, sokker og annet tilbehør som egner seg for utendørsbruk, men også mye profesjonelt utstyr som spiller en viktig rolle utendørs. Magasinet klassifiserer dette utstyret etter utendørs camping-, jakt- og fiskeformål, slik at kundene bedre kan finne produktene de trenger. Kunder kan også søke i søkefeltet på hjemmesiden til Magasinet-nettsiden i henhold til deres faktiske behov, og deretter velge de produktene som passer dem.

  Magasinet couponPå hjemmesiden til Magasinet vises ulike redskaper som gjør det mulig for kunder å lage mat utendørs, inkludert servise, kokekar, krydder og vakuumkolber. Selv om disse produktene ser litt store og tunge ut, er de essensielle verktøy for vilt liv, og kan garantere kundene et normalt og næringsrikt kosthold mens de lever i naturen. I kokekarseksjonen til Magasinet kan kundene også finne et veldig praktisk vannfilter kalt Sawyer Mini for fotturer. Magasinet vurderer at når folk er på tur, er det vanskelig for folk å bekrefte vannkvaliteten i bekker eller andre steder. Og dette lille og bærbare vannrensefilteret kan filtrere ut urenheter og 99,9999 % av bakterier i vannet under bruk, og kan gi kundene sunt og rent drikkevann. Ved bruk kan kundene drikke det rensede vannet direkte fra filteret, eller lagre det rensede vannet for neste drikking. Og prisen på dette praktiske og bærbare verktøyet er kun 429 kroner, som er veldig verdt å kjøpe.

  Magasinet couponMagasinets hjemmeside gir også kundene et salgsområde for teleskoper. Det finnes 32 typer kikkerter med ulike priser og ulike ytelser for kunder i dette spesielle området. I tillegg til de vanlige teleskopene med to løp, kan kundene også finne teleskoper av flere andre former her, til og med teleskoper som kan kobles til smarte enheter som mobiltelefoner og astronomiske teleskoper som kan fotografere stjernene. Men jo mer kompleks funksjonen til teleskopet er, jo høyere kan prisen bli. For kunder som ikke er så krevende kan vanlige teleskoper være tilstrekkelig. I Magasinets nettbutikk er det en bestselgende kikkert kalt Focus Discover 10 x 42 kikkert. Dette teleskopet er et vanlig rørteleskop med doble linser, men linsene, håndverket og detaljene er veldig bra, så det har blitt ønsket velkommen av mange kunder.

  Magasinet couponUtetøyet som Magasinet leverer er også veldig verdt å kjøpe. Magasinet leverer passende klær for menn, kvinner og tenåringer, og kan gi beskyttelse for deres friluftsliv. Disse klærne er kanskje ikke i tråd med fashionistas estetiske visjon, for sammenlignet med utseende legger Magasinets uteklær mer vekt på kvalitet og ytelse. Magasinets klær har jobbet hardt for å kombinere egenskapene varme, slitestyrke, vindtett, vanntett og pusteevne. I tillegg er Magasinets uteklær ofte i solide farger eller stiler med kamuflasjemønster, hovedsakelig fordi det er mer praktisk som utetøy.

  Rabatter og Fordeler som Tilbys av Magasinet

  Hvis du er ny kunde hos Magasinet, så ikke glem å abonnere på Magasinets nyhetsbrev. Etter å ha fullført abonnementet vil kundene lære om Magasinets nyeste produkter og kampanjer ved første gang. Og Magasinet vil også jevnlig holde lykketrekninger, og trekke abonnenter til å sende 1500 kroner. Nye kunder kan prøve det, i tilfelle du er den heldige.