Hjem Butikker 4Sound Rabattkode

4Sound Kampanjekode April 2024

Hvis du ikke vil betale for mye for 4Sound -produktene, kan du alltid glede deg over gratis 4Sound Kupongkode. Dagens topp tilbud: 75% rabatt.

Gå til 4sound.no
Vil du anbefale 4Sound til en venn?
4.4 / 525 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 21
 • TILBUD 21

ANNONSE

 • Bruk alle 4Sound-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for 4Sound

  Hva er returpolicyen hos 4Sound?

  4Sound tilbyr 14 dagers returrett, noe som betyr at hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere det til dem innen 14 dager fra mottaksdatoen. Muligheten til å benytte returretten er betinget av at varen returneres i originalemballasje og i samme stand som ved levering. For at returen din skal være gyldig må du huske å fylle ut angrerettskjemaet som du må ha mottatt ved bestilling.

  Hvordan betaler jeg hos 4Sound?

  I nettbutikken 4Sound kan du betale kjøpesummen med: kredittkort (Visa og MasterCard), betaling via faktura og avdrag/utsatt betaling. Under fakturabetaling er det to frister tilgjengelig, henholdsvis 14 og 45 dager. Faktura- og avdragsbetalinger behandles av Afterpay. Bedriftskunder og kommuner kan betale med faktura via EHF.

  Er produktene som selges av 4Sound dekket av en garanti?

  Ja. 4Sound overholder det norske regelverket for bransjen, noe som betyr at du har 2 års garanti. 2-års garantien gjelder ikke for brukte gjenstander og strenger, forsterkerrør, batterier og andre bedervelige deler. For å gjøre krav på garantien må du sørge for at du kan fremvise kjøpsbevis/kvittering.

  Har 4Sound en rabatt for nye kunder?

  Ja. 4Sound gir sine nye kunder 15 % ekstra rabatt og 4Sound Rabattkode nå. Denne fantastiske førstegangskunderabatten er kun tilgjengelig for din første bestilling hos 4Sound. Etter å ha mottatt 4Sound Kupong og 4Sound Kampanjekode, kan de nye kundene til 4Sound nyte dette spesialtilbudet direkte på betalingssiden.

  Hvor lenge varer 4Sound Rabattkode?

  Hver av 4Sound Kupong har en tilsvarende gyldighetsperiode, og hver kupong kan ha en annen varighet. Ikke vent til 4Sound Rabattkode har utløpt, da har du gått glipp av en mulighet til å få rabatten for å spare 75% for kjøpet på 4sound.no.

  Hvordan kan jeg kontakte 4Sound?

  Fortsatt usikker på hvordan du kan nå 4Sound? Ikke bekymre deg, 4Sound har en måte å kontakte deg på. I dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å abonnere på 4Sound på et av dine favoritt sosiale nettverk. Den gir daglige oppdateringer om 4Sound Rabattkode, så du kan være den første som får denne informasjonen.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer