Hjem Butikker 4Sound Rabattkode

4Sound Kampanjekode Januar 2023

Hvis du ikke vil betale for mye for 4Sound -produktene, kan du alltid glede deg over gratis 4Sound Kupongkode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.

Gå til 4sound.no
Vil du anbefale 4Sound til en venn?
3.8 / 205 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 19
 • TILBUD 19

ANNONSE

 • Bruk alle 4Sound-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for 4Sound

  Hva er returpolicyen hos 4Sound?

  4Sound tilbyr 14 dagers returrett, noe som betyr at hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere det til dem innen 14 dager fra mottaksdatoen. Muligheten til å benytte returretten er betinget av at varen returneres i originalemballasje og i samme stand som ved levering. For at returen din skal være gyldig må du huske å fylle ut angrerettskjemaet som du må ha mottatt ved bestilling.

  Hvordan betaler jeg hos 4Sound?

  I nettbutikken 4Sound kan du betale kjøpesummen med: kredittkort (Visa og MasterCard), betaling via faktura og avdrag/utsatt betaling. Under fakturabetaling er det to frister tilgjengelig, henholdsvis 14 og 45 dager. Faktura- og avdragsbetalinger behandles av Afterpay. Bedriftskunder og kommuner kan betale med faktura via EHF.

  Er produktene som selges av 4Sound dekket av en garanti?

  Ja. 4Sound overholder det norske regelverket for bransjen, noe som betyr at du har 2 års garanti. 2-års garantien gjelder ikke for brukte gjenstander og strenger, forsterkerrør, batterier og andre bedervelige deler. For å gjøre krav på garantien må du sørge for at du kan fremvise kjøpsbevis/kvittering.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve