Hjem Butikker Aceshop Rabattkode

Aceshop Kupong og Rabattkode August 2022

Når du bruker Aceshop Kupong og Aceshop Rabattkupong, kan du se frem til en større prisreduksjon på Aceshop.

Gå til aceshop.no
Vil du anbefale Aceshop til en venn?
3.8 / 223 stemmer
  • ALLE KAMPANJER 7
  • TILBUD 7

FAQ for Aceshop

Kan jeg kjøpe et gavekort hos Aceshop?

Ja. Hvis du trenger å kjøpe noe til noen du bryr deg om, men ikke har en veldig god idé, eller hvis du bare er usikker på om kjøpet ditt vil falle i god jord, så er et gavekort fra Aceshop løsningen for deg. Gavekortet deres er en veldig fleksibel løsning, og du kan til og med velge beløpet på gavekortet selv!

Kan jeg bestille i nettbutikken Aceshop og hente i butikk?

Ja. Aceshop har en fysisk butikk i Sandnes. Derfor, hvis du ikke ønsker å betale fraktkostnader, når du har bestemt deg for å hente bestillingen selv, gjør du det ved å velge det tilsvarende alternativet i kassen. Det er et gratis alternativ, og du kan nyte produktene dine på kortere tid.

Hvilke betalingsmuligheter har Aceshop?

VIPPS, Klarna og kortbetalinger (Visa og MasterCard) er de tre betalingsmåtene du kan bruke for å betale Aceshop. Med Klarna kan du betale med kredittkort (Visa og MasterCard), du kan også betale med faktura med 14 dagers utløpsdato, og du kan selvfølgelig betale på avbetaling!

Kan jeg returnere et produkt til Aceshop?

Ja. Du kan kansellere og be om retur fra Aceshop når som helst innen 14 dager etter kjøpet (etter at produktet er levert). Når du har bedt om retur, returner produktet i originalemballasjen til adressen de oppga, i samsvar med deres krav.