Hjem Butikker Actic Rabattkode

Actic Kupong og Kupongkode Mai 2023

Du kan ikke gå glipp av muligheten til å dra nytte av eksklusive Actic -rabatter hvis du kjøper fra Actic Kampanjekode og Actic Kupongkode.

Gå til actic.no
Vil du anbefale Actic til en venn?
4.0 / 192 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 6
 • TILBUD 6

ANNONSE

 • Bruk alle Actic-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Actic

  Kan jeg si opp eller fryse medlemskapet mitt hos Actic?

  Ja. I Actic kan du fryse medlemskapet ditt under eksepsjonelle omstendigheter som sykdom, graviditet etc. Du må imidlertid fremvise et gyldig og relevant dokument, f.eks. attest fra lege eller annet helseforetak. Medlemskap kan fryses i minimum 1 måned og maksimalt 11 måneder, med start allerede den første dagen i påfølgende måned. I tillegg tilbyr de 14 dagers angrefrist for medlemskap.

  Tilbyr Actic rabatt til studenter?

  Ja. Er du student? Visste du at du kan få en ekstra rabatt når du registrerer deg for et medlemskap på nettstedet Actic? Her har studenter med gyldig studentkort og kvittering for betalte semesteravgifter rett til en studentrabatt på 15 % av normalpris.

  Tilbyr Actic rabatter for seniorer?

  Ja. Som det sies - man er aldri for gammel til å lære. Det samme gjelder trening! For de over 60 år eller pensjonister kan en eksklusiv rabatt være prikken over i-en! Actic tilbyr nå en rabatt på 15 % av normalprisen for seniorer som oppfyller de relevante kriteriene.

  Hvordan betaler jeg hos Actic?

  Actic aksepterer betaling med kort og betalingskortene som er tilgjengelige inkluderer, men er ikke begrenset til, Visa og MasterCard. For å foreta en betaling må du først registrere kortopplysningene dine på deres nettside. De trekker medlemskontingenten til et fast tidspunkt hver måned. Med andre ord, månedsavgiften trekkes automatisk fra kortet ditt, men eventuelle engangskostnader trekkes umiddelbart fra kortet ditt.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  norabatter.com bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter, antar norabatter.com at du samtykker i retningslinjene våre for informasjonskapsler. Les mer