Hjem Butikker Begood Rabattkode

Begood Kampanjekode og Rabattkode September 2022

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Begood Kampanjekode og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til begood.no
Vil du anbefale Begood til en venn?
3.4 / 244 stemmer
  • ALLE KAMPANJER 36
  • TILBUD 36

FAQ for Begood

Kan jeg få gratis frakt hos Begood?

Ja. Her på Begood kan du velge din foretrukne forsendelsesmetode for å få produktene du har bestilt. Begood tilbyr gratis frakt på bestillinger over 500 NOK eller mer og krever et fraktgebyr på 69 NOK for bestillinger under 500 NOK. De sender nesten alle varer samme eller neste virkedag, og dette gjelder bestillinger der alle varer er på lager.

Hvilke betalingsmuligheter har Begood?

Med Begood kan du velge mellom kortbetaling (Visa og Mastercard / Eurocard), Klarna eller VIPPS når du betaler for bestillingen. Korttransaksjonene dine sendes via kryptering av deres pålitelige leverandør av kortbetalingsløsninger, KLARNA. Den lar deg betale trygt uten å måtte bekymre deg for at kortdetaljene dine blir avslørt.

Tillater Begood meg å hente varene mine fra lageret sitt?

Ja, når du handler på Begood, kan du også velge å hente dem på Grini Næringspark 3, 1361 Østerås. Vær oppmerksom på at de ikke alltid er tilstede, så du kan bare hente bestillingen etter avtale. Hvis du vil avtale henting, kan du sende dem en e-post eller ringe dem direkte.

Hva kan jeg få ut av å registrere meg for e -post hos Begood?

Faktisk har hundrevis av mennesker allerede registrert seg for nyhetsbrevene deres her på Begood! De gjør det av en enkel grunn: På den ene siden får førstegangsabonnenter et gavekort på 10 % på nyhetsbrevet sitt, som kan brukes til deres første abonnement hos dem. På den annen side kan du som abonnent være den første som mottar informasjon om produkttilbud og rabatter.