Hjem Butikker Bildeler Rabattkode

Bildeler Rabattkode og Kampanjekode November 2022

For å benytte deg av Bildeler -rabatter kan du bruke følgende Bildeler Kampanjekode og Bildeler Kupong.

Gå til bildeler.no
Vil du anbefale Bildeler til en venn?
4.1 / 591 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 15
 • RABATTKODER 1
 • TILBUD 14

ANNONSE

 • Bruk alle Bildeler-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Bildeler

  Kan jeg hente varene selv hos Bildeler?

  Jepp! Lei av dyre fraktkostnader? Så hvorfor ikke prøve å hente bestillingen din på et Bildeler-uthentingssted? På denne måten slipper du å betale fraktkostnader, og du kan også komme raskere og alltid i gang med produktene dine. Så snart produktene dine er klare for henting, vil de bli sendt via SMS eller e-post til kontaktdetaljene du har oppgitt.

  Hvordan betaler jeg hos Bildeler?

  Bildeler tilbyr deg som kunde et bredt spekter av betalingsalternativer. Du kan nå betale umiddelbart via NetsEasy med Vipps og bankkort (Visa og MasterCard). Ønsker du å betale senere kan du bruke fakturaer med betalingsfrist på 14 dager via Afterpay. Samtidig kan Bildeler tilby kreditt til bedriftskunder.

  Hva er returpolicyen hos Bildeler?

  Med Bildeler har du 30 dagers full returrett! Dette betyr at du kan returnere varen din hvis du ikke er fornøyd innen den angitte perioden, forutsatt at den er i originalemballasjen og ikke har blitt brukt eller skadet. Det er viktig å registrere returen din før varene sendes.

  Er produktene som selges av Bildeler dekket av en garanti?

  Ja. I Bildeler-nettbutikken dekkes kjøpet ditt av ulike bedervelige deler av en garanti, og denne garantien gis av produsenten, distributøren eller forhandleren. 2-års garantien som kreves av bransjeforskriftene gjelder alltid, og dersom produsenten tilbyr lengre garanti kan du bruke begge.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve