Hjem Butikker Dale Rabattkode

Dale Kampanjekode September 2023

Hvis du ikke vil betale for mye for Dale -produktene, kan du alltid glede deg over gratis Dale Kupongkode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.

Gå til daleplus.no
Vil du anbefale Dale til en venn?
4.4 / 178 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 18
 • TILBUD 18
 • Gratis Frakt 1

ANNONSE

 • Bruk alle Dale-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Dale

  Tilbyr Dale gratis frakt?

  Dale tilbyr gratis frakt for bestillinger over 2000 NOK. Levering har funnet sted når kjøperen, eller dennes representant, har overtatt varene. Dersom leveringstidspunkt ikke fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varene til kjøperen uten ugrunnet opphold og senest 30 dager etter bestilling fra kunden.

  Tilbyr Dale en registreringsrabatt?

  Velkommen til Dale som setter pris på din lojalitet og ønsker å gjøre handleopplevelsen din enda mer givende. Som et tegn på takknemlighet tilbyr butikken en spesiell rabatt eksklusivt for de som abonnerer på nyhetsbrevet. Meld deg på butikkens nyhetsbrev og få 10 % rabatt på ditt neste ordinære kjøp.

  Hvilke betalingsmåter godtar Dale?

  Nettbutikken Dale ligger i Norge, og alle varer sendes ut fra deres fysiske butikk. Du kan betale med Klarna, Paypal og Vipps hvis du bestiller fra Norge, for utenlandshandel kan du betale med Paypal. I tillegg kan du bruke disse kortene: Visa og MasterCard.

  Har Dale rabatt for nye kunder?

  Ja. Dale har faktisk spesielle preferanseretningslinjer for å hjelpe Dale nye kunder med å få en bedre kjøpsopplevelse. Så lenge du ikke har et forbruksregister i Dale, kan du få denne rabatten. Men hvis du har kjøpt Dale sine produkter før, kan du ikke nyte denne spesifikke rabatten igjen.

  Hvor lenge varer Dale Rabattkode?

  Kunder kan se spesifikk informasjon på beskrivelsessiden til Dale Rabattkode. Nederst i Dale Kupong vil Dale angi en utløpsdato og vil være tilgjengelig frem til utløpsdatoen. Hvis du ser en reklameplakat på daleplus.no-hjemmesiden, vennligst bruk den med tillit, for når disse Kampanjekode vises, må de være innenfor gyldighetsperioden og vil ikke utløpe midlertidig, så du kan kjøpe med tillit.

  Hvor bør jeg følge Dale?

  Dale er her for deg og venter alltid på deg. Dale har en konto på Facebook, Twitter, YouTube og andre sosiale nettverk, du kan bare abonnere. Du kan også få merkevareoppdateringer og motta Kampanjekode fra Dale.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  norabatter.com bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter, antar norabatter.com at du samtykker i retningslinjene våre for informasjonskapsler. Les mer