Hjem Butikker Designhandel Rabattkode

Designhandel Kupong og Kampanjekode Januar 2023

Hos Designhandel kan du alltid være sikker på å finne den fantastiske Tilbud. Salget Designhandel lar deg spare opptil 85% på varene dine. I tillegg kan du få ytterligere Designhandel Kupong som du finner her på siden.

Gå til designhandel.no
Vil du anbefale Designhandel til en venn?
3.1 / 100 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 19
 • TILBUD 19

ANNONSE

 • Bruk alle Designhandel-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Designhandel

  Kan jeg kjøpe et gavekort hos Designhandel?

  Ja. Gavekort fra Designhandel representerer hele produktutvalget deres - uansett hva! Derfor kan du glede dine nærmeste med et av deres gavekort som kan tilpasses med et produktbeløp! Og ikke glem å legge igjen en kommentar for å gjøre gavekortet enda mer personlig!

  Kan jeg få gratis frakt hos Designhandel?

  Ja. For privatkunder bruker Designhandel Postord til å sende alle pakker, og fraktkostnaden er kun 59 NOK. For bedriftskunder bruker de også Postord for alle pakker, og de tar et fraktgebyr på 189 NOK for bestillinger under 4000 NOK og tilbyr gratis frakt for bestillinger over 4000 NOK.

  Hvilke betalingsmuligheter har Designhandel?

  Alle betalinger med Designhandel gjøres gjennom Klarna (de garanterer at ingen informasjon om betalingen din lagres). I dette tilfellet kan du i kassen velge mellom et kort, en faktura eller en Klarna-konto for å betale for bestillingen din. Ved valg av faktura krever klarna personnummer for å foreta en kredittvurdering.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve