Hjem Butikker Dyreparken Rabattkode

Dyreparken Rabattkode og Kupongkode Desember 2022

Hos Dyreparken kan du alltid være sikker på at du finner det fantastiske Kupongkode. Salget Dyreparken lar deg spare opptil 60% på varene dine. I tillegg kan du skaffe ytterligere Dyreparken Kampanjekode som du finner her på siden.

Gå til dyreparken.no
Vil du anbefale Dyreparken til en venn?
3.2 / 187 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 16
 • TILBUD 16

ANNONSE

 • Bruk alle Dyreparken-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Dyreparken

  Dyreparken Har du gavekort til salgs?

  Selvfølgelig. Gavekort selges i nettbutikken til Dyreparken. Gavekortet til Dyreparken kan brukes til å bestille show, booke overnatting, skranker, mat, suvenirer, billetter og årsbilletter. Maksimumsbeløpet på et gavekort er 1970 kr, det er ikke noe minstebeløp. Det skal bemerkes at dersom kunden har til hensikt å bruke et gavekort til å betale, må gavekortsaldoen hans være større enn totalbeløpet for bestillingen, og kan ikke kombineres med andre betalingsmetoder.

  Tilbyr Dyreparken gratis frakt?

  Dyreparken tilbyr betinget gratis frakttjeneste for kunder. Hvis kundens kjøpsbeløp når NOK 800, kan han nyte gratis leveringstjeneste. Hvis kundens kjøpsbeløp er mindre enn 800 kroner, må han betale ytterligere 99 kroner for leveringstjenesten. Generelt sett tar leveringen av Dyreparken 1–3 virkedager, og leveringstiden tar også 1–3 virkedager. Hvis kunden ønsker det, kan han selvfølgelig også nevne det fra dyrehagen uten kostnad.

  Dyreparken Hvilke betalingsmåter støttes?

  Dyreparken støtter kunder som bruker flere betalingsmåter for å betale for bestillingene deres. Kunder kan velge å bruke bankkort for å betale, inkludert Visa og Mastercard. Kunder kan også bruke Vipps til å betale for bestillinger. I tillegg, hvis kunder har et gavekort, kan de også bruke det til å betale for bestillingene sine. Disse betalingsmetodene er veldig trygge.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve