Hjem Butikker Elbilgrossisten Rabattkode

Elbilgrossisten Kampanjekode og Kupong Januar 2023

Her finner du den beste Elbilgrossisten Kupongkode i Februar 2023. Å bruke Elbilgrossisten Rabattkupong kan spare deg for mye penger på shopping Elbilgrossisten. Ikke gå glipp!

Gå til elbilgrossisten.no
Vil du anbefale Elbilgrossisten til en venn?
3.8 / 619 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 20
 • TILBUD 20

ANNONSE

 • Bruk alle Elbilgrossisten-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Elbilgrossisten

  Hvilke betalingsmåter godtar Elbilgrossisten?

  Hos Elbilgrossisten kan du velge mellom følgende trygge og sikre betalingsmåter: Debet-/kredittkort - Hvis du betaler med kreditt- eller debetkort, vil kjøpsbeløpet forbli på kortet på bestillingsdagen. De støtter alle de tre store kortselskapene: Visa, Mastercard, American Express og Clear Invoice. Med Klarna Invoice kan du handle trygt og enkelt og du trenger aldri å oppgi kortopplysningene dine og du betaler alltid når du mottar forsendelsen.

  Gir Elbilgrossisten garanti?

  Elbilgrossistens garanti innebærer ingen begrensning på perioden for reklamasjoner på varer i henhold til forbrukerkjøpsloven. Med mindre annet er oppgitt, er produktet du kjøper fra en elbilgrossist alltid dekket av 2 års garanti. Produksjons- og materialfeil dekkes av garantien. En kjøpskvittering eller annet gyldig kjøpsbevis må inkluderes i reklamasjons- eller garantisaken. Garantien gjelder ikke for feil forårsaket av manglende bruk av produktet i henhold til brukerinstruksjoner, unormal bruk eller forsømmelse, lynstøt eller modifikasjoner eller endringer.

  Hva er fraktretningslinjene til Elbilgrossisten?

  Varene vil vanligvis ankomme ila med posten, noe som tar 2-3 virkedager fra Elbilgrossisten. Dersom produktet er utsolgt på hovedlageret, sendes produktet så snart det er på lager. Dersom en produsents underleverandør har leveringsproblemer kan dette ta opptil flere uker og fraktkostnadene er basert på Postens takster.

  Er gratis henting i butikk tilgjengelig hos Elbilgrossisten?

  Du kan velge Oslo Pickup og Varer kan bestilles på nett og hentes i butikk gratis, du er velkommen til å hente i Elbilgrossisten åpningstider. Det er kundeparkeringsplasser utenfor inngangen og de vil kontakte deg når bestillingen din er plukket og klar for henting.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve