Hjem Butikker Evenstad Musikk Rabattkode

Evenstad Musikk Kampanjekode April 2024

Hvis du ikke vil betale for mye for Evenstad Musikk -produktene, kan du alltid glede deg over gratis Evenstad Musikk Kupongkode. Dagens topp tilbud: 57% rabatt.

Gå til evenstadmusikk.no
Vil du anbefale Evenstad Musikk til en venn?
3.6 / 69 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 15
 • RABATTKODER 2
 • TILBUD 13

ANNONSE

 • Bruk alle Evenstad Musikk-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

  • Tjen 10% Reduksjon På Enhver Bestilling å Klikke Her Viser Deg Tilbudet Og Tar Deg Med Til Butikken

   Gyldig til: 23-4-24
  • Bruk Koden Og Ta 15% Rabatt å Klikke Her Viser Deg Tilbudet Og Tar Deg Med Til Butikken

   Gyldig til: 23-4-24
  • Kjøp Dine ønskede Varer Hos Aliexpress Og Få Opptil 30% Nedsatt

   Gyldig til: 23-4-24
  • EvensNytd Musikk Abonnementsrabatt – Opptil 10% Rabatt – April

   Gyldig til: 19-4-24
  • Bruk alle Evenstad Musikk-kodene i kassen med ett klikk.

   Klarert av 2 000 000+ brukere

   Verifisert

  • EvensLagred Musikk Kampanje – Rabatt Opptil 57% | April

   Gyldig til: 19-4-24
  • Send E-posgripedressen Din Til Evensgriped Musikk For Daglige Oppdateringer

   Gyldig til: 23-4-24
  • Evensmottad Musikk Tilbyr Eksklusive Kuponger Til Nye Kunder

   Gyldig til: 23-4-24
  • Gripe Rabatter Og Nye Ankomstoppdateringer Når Du Abonnerer På Evenstad Musikk Nyhetsbrev

   Gyldig til: 23-4-24
  • EvensLagredmusikk.no Varer På Salg – Flere Rabatter

   Gyldig til: 19-4-24
  • Begripel Med Abonnementstilbudet På Evensgriped Musikk For Ytterligere Rabatter

   Gyldig til: 19-4-24
  • 25% Rabatt På Alla Salgvarer

   Gyldig til: 16-7-24
  • Opptil 30% Rabatt På Salgsvarer

   Gyldig til: 16-7-24
  • Se Alle Salgsvarene Med Opptil 30% Rabatt

   Gyldig til: 16-7-24
  • Evenstad Musikk: Meld Deg På Nyhetsbrev For å Få De Siste Tilbud

   Gyldig til: 16-7-24
  • Få 50% Rabatt På Din Første Bestilling Hos Evenstad Musikk - Meld Deg På Nyhetsbrevet

   Gyldig til: 16-7-24
  • Få Rabatter Og Nye Ankomstoppdateringer Når Du Abonnerer På Evenstad Musikk Nyhetsbrev å Klikke Her Viser Deg Tilbudet Og Tar Deg Med Til Butikken

   Gyldig til: 21-3-24
  • Kjøper Du Et Rackmontert Apollo-Kort Mottar Du Med Plugins For Opp Til 30000 KR Oner

   Gyldig til: 24-8-23
  • Black Friday Week: Inntil 45 % Rabatt På Salg

   Gyldig til: 30-11-22

  FAQ for Evenstad Musikk

  Kan jeg returnere et produkt til Evenstad Musikk?

  Ja. Hos Evenstad Musikk i Norge har du som privatkunde 14 dagers returrett når du handler hos dem, noe som betyr at du kan returnere varen uten å oppgi en grunn. Når du returnerer produktet uten problemer og i ny stand, vil de frigjøre refusjon av kjøpesummen for produktet til din opprinnelige betalingskonto.

  Tillater Evenstad Musikk meg å hente varene mine fra lageret sitt?

  Ja. Hvis du velger å hente varene dine direkte fra deres lager i Grimstad, trenger du ikke betale fraktkostnader. Når varene er klare til levering, vil du motta en SMS med en hentekode fra Evenstad Musikk. Hvis du vil at en annen person skal hente varene dine for deg, må du videresende tekstmeldingen med hentekoden til personen som skal hente varene.

  Gir Evenstad Musikk en garanti på produktene de selger?

  Ja. For bedriftskjøp i Evenstad Musikk gjelder 12 måneders garanti mot produksjonsfeil - dette inkluderer ikke feil som skyldes feil bruk. Når du trenger å kreve garantien for et defekt produkt, kan du fullføre alle trinnene i kundesenteret.

  Hvilke betalingsmuligheter har Evenstad Musikk?

  I nettbutikken Evenstad Musikk har du som individuell kunde en rekke forskjellige betalingsalternativer tilgjengelig. På den ene siden kan du betale med Vipps, VISA, MasterCard eller andre kreditt- og debetkort. På den annen side kan du også betale via finansieringsløsningen som tilbys av Santander Consumerbank.

  Tilbyr Evenstad Musikk en rabatt for nye kunder?

  Ja. Evenstad Musikk gir sine nye kunder 15 % ekstra rabatt og Evenstad Musikk Rabattkode nå. Denne fantastiske førstegangskunderabatten er kun tilgjengelig for din første bestilling hos Evenstad Musikk. Nye kunder trenger bare å presentere Evenstad Musikk Kupong og Evenstad Musikk Kampanjekode på betalingssiden for å få eksklusive rabatter direkte på evenstadmusikk.no.

  Hvor lenge varer Evenstad Musikk Rabattkode?

  Evenstad Musikk sin personlige konto kan du se en liste over alle Rabattkode. Evenstad Musikk Kupong har et visst omfang av produkttilgjengelighet, i tillegg til utløpsdatoen må du legge inn en bestilling når produktet ikke er utsolgt, ellers kan ikke Kampanjekode brukes. Du kan velge Kupongkode som passer for bestillingen din. På norabatter.com har du en klarere oversikt over alle Kampanjekode til Evenstad Musikk.

  Hvordan får jeg kontakt med Evenstad Musikk?

  Enten det er Facebook eller Twitter, har Evenstad Musikk åpnet sin egen konto for å møte kundenes behov. Bare velg den sosiale mediekanalen du vil følge Evenstad Musikk, f.eks: Twitter, YouTube eller Instagram, Pinterest, etc. , og abonner på Evenstad Musikk på den. Evenstad Musikk kan kontakte deg med de siste nyhetene fra Evenstad Musikk, for eksempel nye produktutgivelser, Evenstad Musikk Rabattkode og mer, levert direkte til innboksen din.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Mer om Evenstad Musikk

  Evenstad Musikk er en nettbutikk som brenner for musikk og musikkinstrumenter. Evenstad Musikk gir kundene et bredt spekter av musikk- og lydutstyr på nett, inkludert gitarer, forsterkere, strengeinstrumenter, pianoer, trommer, mikrofoner, akustiske løsninger og andre musikkrelaterte produkter. Mange av disse produktene kommer fra verdenskjente eksperter innen produksjon av musikkutstyr, som Casio, Yamaha, Ibanez, Fender og Gibson. Det finnes selvfølgelig også noen musikkprodukter fra små merker til kundene.

  Evenstad Musikk KupongEnten det er en musikkentusiast eller en nybegynner, kan Evenstad Musikk gi dem passende musikkprodukter. Disse produktene har ulike egenskaper og ulike prisklasser, så de passer for kunder med ulike behov for å komme og kjøpe. I tillegg til nettbutikken har Evenstad Musikk også et showroom som lar kundene oppleve disse musikkinstrumentene og lydutstyret personlig. Evenstad Musikk gir ikke bare kundene et mangfold av musikkrelatert utstyr, men løser også entusiastisk kundenes vanlige musikkrelaterte problemer. Hvis du er veldig nysgjerrig på Evenstad Musikk, kan du gå til showroomet eller bla gjennom nettsiden.

  Produkter som Selges av Evenstad Musikk

  Evenstad Musikk er veldig grei å vise produktene de selger på hjemmesiden til nettbutikken sin. Kunder kan velge musikkinstrumenter og musikkutstyr de ønsker i henhold til katalogen, eller direkte bruke søkefeltet til Evenstad Musikk for å søke på navn. Evenstad Musikks bestselgende produkter faller inn i flere kategorier, inkludert gitarer og basser, trommer, pianoer og elektroniske orgler, stereoanlegg, hodetelefonutstyr, DJ-utstyr og liveutstyr. Hver kategori er delt inn i mange spesifikke produkter, slik at kundene mer nøyaktig kan finne det de trenger.

  Evenstad Musikk KupongI kategorien gitar og bass er det flere underkategorier, inkludert gitar, bass, akustisk gitar og så videre. Blant dem har den akustiske gitaren tiltrukket seg mange musikkelskere. Gitaren kan være et av de mest allsidige instrumentene som finnes, og akustiske og semi-akustiske gitarer kan brukes til å spille de fleste typer forskjellige sanger. Evenstad Musikk kan tilby kundene et vell av akustiske gitarer, inkludert gitarer av ulike treslag og fargevalg, og de har også ulike prisklasser. I tillegg kan Evenstad Musikk også gi kundene tilbehør som strenger og vesker, slik at kundene kan finne bedre tilbehør til sine eksisterende gitarer. Kunder kan finne profesjonelle gitarer med en pris på over NOK 20 000, og nybegynnergitarer med en pris på over NOK 1000, som passer for kunder med forskjellige budsjetter og ulik musikalsk kompetanse.

  Evenstad Musikk KupongI Evenstad Musikks piano- og keyboardkategori kan kundene finne scenepianoer, synthesizere, pianokrakker og andre produkter. De fleste scenepianoene her er elektroniske keyboards. Prisen på disse elektroniske keyboardene varierer. I likhet med gitarer finnes det både nybegynnermodeller på 1000-2500 kroner og elektroniske keyboard av profesjonell kvalitet med en pris på over 20000 kroner. Ytelsen til disse dyre elektroniske tastaturene vil være bedre enn de billige, men det kan være vanskelig for nybegynnere å tilpasse seg det på grunn av for mange tilleggsfunksjoner. Nord Electro 6 HP 73 er et meget profesjonelt elektronisk orgel, prisen er NOK 22800. Nord Electro 6 kommer med 3 uavhengige lyddeler: orgel, piano og sample synthesizer. Den har også et forenklet brukergrensesnitt og innovative sømløse overganger Kombinasjonen av disse funksjonene gjør Nord Electro 6 til den kraftigste og mest fleksible synthesizeren i Electro-serien. Og utseendet til Nord Electro 6 er også veldig bra. I tillegg til de svarte og hvite tastene er hoveddelen knallrød, som ser veldig opprørsk og unik ut.

  Evenstad Musikk KupongEvenstad Musikk kan også gi kundene et mangfold av lydavspillings- og prosesseringsutstyr, inkludert hodetelefoner, høyttalere, mikrofoner, opptaksutstyr m.m. Disse enhetene har også en rekke kategorier der kundene kan velge typene de trenger, for eksempel kablede mikrofoner, trådløse mikrofoner, øretelefoner og dedikert for opptak og lyd. Sammenlignet med tusenvis av musikkinstrumenter er prisen på mikrofoner mye billigere, den mest konsentrerte prisen er under 2500 kroner, og kundene kan til og med finne mikrofoner under 500 kroner hos Evenstad Musikk.

  Evenstad Musikk KupongØretelefoner finner du også hos Evenstad Musikk Disse øretelefonene er for det meste sorte hodetelefoner, som ser veldig lavmælte ut. Mange av disse hodetelefonene kommer fra kjente merker som AKG og Sennheiser. De har ekstraordinær lydkvalitet og produktkvalitet, som kan gjøre det mulig for kundene å nyte en mer smittsom musikklytteopplevelse. Musikkelskere må ikke gå glipp av produkt. Prisene på disse hodetelefonene er stort sett konsentrert mellom 500-5000 kr, og prisforskjellen er veldig stor. For kunder som virkelig elsker musikk, kan ikke dyre øretelefoner helt sidestilles med gode. Det viktigste å velge øretelefoner er å se om de passer for dem.

  Evenstad Musikk KupongI mikserkategorien gir Evenstad Musikk kundene mange miksere av profesjonell kvalitet. Prisen på mange av disse digitale mikserne er over 20 000 kroner, og prisen på den dyreste overstiger til og med 50 000 kroner. Ytelsen til denne digitale mikseren som overstiger NOK 50 000 er også veldig kraftig, med DMX512 lyskontroll, 24 mikrofoninnganger og 2 utvidelseskortspor. Kunder kan bruke den til å blande mer enn 80 kanaler for å produsere fantastiske musikkverk. Selvfølgelig er slike produkter ikke egnet for amatørmusikkelskere uavhengig av pris eller ytelse. Hvis du er en profesjonell musikkprodusent, så ikke gå glipp av det.


  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer