Hjem Butikker Fjellrevenshop Rabattkode

Fjellrevenshop Rabattkode og Kampanjekode April 2024

For å benytte deg av Fjellrevenshop -rabatter kan du bruke følgende Fjellrevenshop Kampanjekode og Fjellrevenshop Kupong.

Gå til fjellrevenshop.no
Vil du anbefale Fjellrevenshop til en venn?
4.0 / 140 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 27
 • TILBUD 27
 • Gratis Frakt 2

ANNONSE

 • Bruk alle Fjellrevenshop-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Fjellrevenshop

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Fjellrevenshop?

  Hos Fjellrevenshop sendes nesten alle bestillinger samme eller neste dag og alle bestillinger sendes med Bring og Posten. Pakker over 500 kr sendes gratis og bestillinger under 500 kr sendes for 85 kr. Du får beskjed på SMS når pakken kommer og sporingsnummer er oppgitt.

  Har Fjellrevenshop gavekort?

  Gavekortene til Fjellrevenshop er den perfekte gaven til personen som har alt eller som et bidrag til et dyrt ønske. Gavekort leveres raskt på e-post og er perfekt for de som er sent ute med å motta gaven. Gavekortene deres varierer i pålydende fra 500 til 5000 kroner og alle gavekort er gyldige i 12 måneder.

  Hvilke betalingsmåter godtar Fjellrevenshop?

  Hos Fjellrevenshop kan du bruke Visa og Mastercard til å forkaste korttransaksjonene dine som er sendt kryptert gjennom leverandørene av kortbetalingsløsninger. Dette betyr at du kan betale sikkert uten å måtte bekymre deg for sikkerheten til kontoen din! De samarbeider også med Klarna for å tilby Klarna-fakturaer og betalingsbetingelser på 14 dager uten ekstra kostnad.

  Har Fjellrevenshop en pengene-tilbake-garanti?

  Fjellrevenshop tilbyr en 30-dagers returtjeneste på alle bestillinger for å holde alle kunder som besøker dem fornøyde, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe feil produkt! De forventer at du får et produkt som fungerer for deg med hvert kjøp, og de har som mål å sørge for at du alltid velger dem!

  Har Fjellrevenshop en førstegangskunderabatt?

  Ja. Fjellrevenshop tilbyr en eksklusiv 10 % rabatt på første bestilling nå. Hvis du aldri har hatt forbruksrekord i nettbutikken til Fjellrevenshop før, kan du få Fjellrevenshop Rabattkode for det første kjøpet. Fjellrevenshop Kampanjekode som tilhører nye kunder vil automatisk bli distribuert til deg for din bruk. Kan ikke brukes med andre Fjellrevenshop Kupong, på gavekort eller leveringskostnader.

  Hvor lenge varer Fjellrevenshop Rabattkode?

  Du kan få tilgang til kontoen din for å se alle dine Fjellrevenshop Rabattkode. Fjellrevenshop Kupong har et visst omfang av produkttilgjengelighet, i tillegg til utløpsdatoen må du legge inn en bestilling når produktet ikke er utsolgt, ellers kan ikke Kampanjekode brukes. Hvis du ser en reklameplakat på fjellrevenshop.no-hjemmesiden, vennligst bruk den med tillit, for når disse Kampanjekode vises, må de være innenfor gyldighetsperioden og vil ikke utløpe midlertidig, så du kan kjøpe med tillit.

  Hvordan kan jeg bli sosial med Fjellrevenshop?

  Det er ikke vanskelig å kontakte Fjellrevenshop. Fjellrevenshop venter på deg i alle sosiale medier-applikasjoner og har kontoer på Facebook, Twitter, Snapchat og Pinterest. Abonner på Fjellrevenshop denne kanalen, ikke gå glipp av tilbud og nye produkter fra Fjellrevenshop.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer