Hjem Butikker Flugger Rabattkode

Flugger Kampanjekode og Kupongkode Desember 2022

Hvis du ikke vil betale for mye for Flugger -produktene dine, kan du alltid glede deg over gratis Flugger Kampanjekode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.

Gå til flugger.no
Vil du anbefale Flugger til en venn?
4.7 / 438 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 18
 • RABATTKODER 2
 • TILBUD 16

ANNONSE

 • Bruk alle Flugger-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Flugger

  Hva vil folk motta hvis de registrerer seg i Flugger?

  Registrer deg for deres nyhetsbrev og du vil umiddelbart motta en rabattkode som gir dine privatkunder 30 % rabatt på deres neste bestilling. Rabattkoder er kun gyldige i 7 dager og kun for forbrukere hos Flugger online, og rabattkoder kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

  Hva er fraktretningslinjene til Flugger?

  Leveringstid er alltid i virkedager og vanligvis estimert leveringstid er 5-6 virkedager, bortsett fra tapet, som er 14-15 virkedager fra Flugger. Dersom en bestilt vare er restordret, i motsetning til forutsetninger, vil den kontakte kunden så snart som mulig for å komme til en nærmere avtale. Ved bestilling, hvis ingen er hjemme, er det akseptabelt å levere til adressen (fleksibel levering).

  Hvilke betalingsmåter godtar Flugger?

  Hos Flugger kan du betale med Visa, Vipps og Mastercard og betale med kredittkort uten gebyrer. Ingen uttak vil bli gjort før varen er sendt, og hvis du har bestilt flere varer og en av dem er restordret, vil de trekke fra betalingen for den varen når den sendes.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve