Hjem Butikker Folketeateret Rabattkode

Folketeateret Kupong og Kupongkode April 2024

Du kan ikke gå glipp av muligheten til å dra nytte av eksklusive Folketeateret -rabatter hvis du kjøper fra Folketeateret Kampanjekode og Folketeateret Kupongkode.

Gå til folketeateret.no
Vil du anbefale Folketeateret til en venn?
4.8 / 303 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 16
 • TILBUD 16

ANNONSE

 • Bruk alle Folketeateret-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Folketeateret

  Selger Folketeateret gavekort?

  Ja. Du kan kjøpe gavekort online på Folketeateret. For tiden starter verdien på gavekort fra 100 til 5000 kroner. Du kan enten velge den foreslåtte verdien eller velge din egen verdi. Du kan bruke gavekortet i nettbutikken eller i billettkontoret deres. Merk at gavekortet må brukes innen to år fra dagen du kjøpte det.

  Har Folketeateret en aldersgrense?

  Ja. Som Folketeaterets generelle regel har barn under 3 år ikke adgang til salen uansett hvilken type forestilling det er. Det kan ha egne aldersgrenser på enkelte konserter og arrangementer og du finner informasjon om det under programmet. I andre tilfeller har de normalt ingen grense.

  Har Folketeateret rabatt for nye kunder?

  Ja. Folketeateret introduserte en spesiell policy som bare nye kunder kan bruke. Hvis du er en ny kunde, kan du velge tilsvarende Kupong ved å bla gjennom folketeateret.no, og presentere det når du forbruker, så kan du nyte nykunderabatten.

  Hvor lenge varer Folketeateret Rabattkode?

  folketeateret.no gir all informasjon om Rabattkode, du kan logge på kontoen din og se den. Folketeateret Kupong har et visst omfang av produkttilgjengelighet, i tillegg til utløpsdatoen må du legge inn en bestilling når produktet ikke er utsolgt, ellers kan ikke Kampanjekode brukes. Hvis du ser en reklameplakat på folketeateret.no-hjemmesiden, vennligst bruk den med tillit, for når disse Kampanjekode vises, må de være innenfor gyldighetsperioden og vil ikke utløpe midlertidig, så du kan kjøpe med tillit.

  Hvordan får jeg kontakt med Folketeateret?

  Vil du være den første til å vite det siste fra Folketeateret? Som oftest velger du å abonnere på Folketeateret på et av de sosiale nettverkene, enten det er Twitter, YouTube, Instagram eller TikTok. Folketeateret kan kontakte deg med de siste nyhetene fra Folketeateret, for eksempel nye produktutgivelser, Folketeateret Rabattkode og mer, levert direkte til innboksen din.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer