Hjem Butikker Garasjetid Rabattkode

Garasjetid Kupong og Kupongkode April 2024

Du kan ikke gå glipp av muligheten til å dra nytte av eksklusive Garasjetid -rabatter hvis du kjøper fra Garasjetid Kampanjekode og Garasjetid Kupongkode.

Gå til garasjetid.no
Vil du anbefale Garasjetid til en venn?
4.9 / 382 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 22
 • TILBUD 22

ANNONSE

 • Bruk alle Garasjetid-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Garasjetid

  Kan jeg få gratis frakt hos Garasjetid?

  Ja. Garasjetid tilbyr nå gratis levering for bestillinger over 599 NOK. Hvis du vil at bestillingen skal sendes på døren din, må du betale et fraktgebyr på 99 NOK. De vil angi forventet leveringstid i e -posten du mottar som ordrebekreftelse.

  Hvilke betalingsmuligheter har Garasjetid?

  Når du handler i nettbutikken Garasjetid, kan du betale med vipps, VISA eller Mastercard, og du kan også betale for bestillingen din ved hjelp av partnerfinansieringsløsninger. Ved å hente varer fra lageret godtar de alle reservasjoner som kan betales på andre måter.

  Tillater Garasjetid meg å hente varene mine fra lageret sitt?

  Ja. Garasjetid tilbyr nå en hentingstjeneste på deres lager i Sandefjord (gratis alternativ). Lageret deres er åpent fra 8.30 til 16.00 på hverdager og fra 11.00 til 13.00 på søndager. For å gjøre dette må du ta med ID-kortet og hentekoden for å hente varene dine i åpningstidene.

  Hva kan jeg få ut av å registrere meg for e -post hos Garasjetid?

  Hvis du registrerer deg for Garasjetid -nyhetsbrevet, kan du snurre hjulene én gang for å vinne en premie. De har flotte premier som gratis frakt, 15% avslag og 40% avslag! Skynd deg derfor å legge igjen e -postadressen din og prøv lykken! I tillegg kan du være den første som blir varslet om produkttilbudene og spesielle rabatter.

  Har Garasjetid rabatt for nye kunder?

  Ja. Garasjetid har sitt eget fortrinnssystem og gir eksklusive fordeler for de nye kundene gjennom Garasjetid spesialrabattsystem. Du trenger bare å bla gjennom Garasjetid Rabattkode-siden på norabatter.com og klikke på den tilsvarende Rabattkode for å nyte 67% i kassen.

  Hvor lenge varer Garasjetid Rabattkode?

  Logg inn på din personlige konto og på detaljsiden til Garasjetid Rabattkode kan du se mye informasjon. Gyldighetsperioden for Garasjetid Kampanjekode er forskjellig. Generelt, i Garasjetid, kan du sjekke den spesifikke bruken, kravene og utløpstiden for hver Kupong. Du kan velge Kampanjekode å bruke i henhold til dine behov, de tror at hver kunde kan ha en tilfredsstillende handleopplevelse i Garasjetid. Du kan også følge norabatter.com for å få de siste kampanjene fra April.

  Hvordan kan jeg få informasjon om Garasjetid?

  Uansett hvilken sosiale mediekanal du foretrekker, vil Garasjetid møte deg. Du trenger bare å abonnere på Garasjetid på ett av de sosiale nettverkene, som kan være Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest osv. vanlig sosial programvare. Du kan få informasjonen du ønsker om den siste utgaven av Garasjetid.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer