Hjem Butikker Høie Rabattkode

Høie Kampanjekode og Kupongkode Mai 2023

Hvis du ikke vil betale for mye for Høie -produktene dine, kan du alltid glede deg over gratis Høie Kampanjekode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.

Gå til hoie.no
Vil du anbefale Høie til en venn?
3.7 / 278 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 24
 • TILBUD 24

ANNONSE

 • Bruk alle Høie-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Høie

  Hvis jeg vil returnere produktene til Høie, hvordan gjør jeg det?

  Høie har en returpolicy for deg: du kan returnere varene dine innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din, hvis de er nye og ubrukte, sammen med all original emballasje og etiketter, og kjøpsbeviset ditt. De kan også nekte retur hvis du ikke kan returnere fakturaen.

  Hvilke metoder kan jeg bruke for å betale hos Høie?

  Hvis du er interessert i sengetøy som Høie selger, kan det hende du finner ut at betalingsmåtene deres er fikset. Disse faste betalingsmåtene inkluderer: kredittkortbetalinger (VISA, MASTERCARD, DISCOVER og ELO), debetkortbetalinger og PAYPAL-betalinger. Bankoverføring er også en god betalingsmåte. KALRNA er også en god betalingsmetode for deg.

  Hva bør jeg gjøre hvis jeg støter på et problem mens jeg bruker Høie sitt produkt?

  Høie er veldig trygg på kvaliteten på sengetøyet de tilbyr. Men de tilbyr fortsatt en garantipolicy til sine kunder, men garantiperioden er begrenset. Sengetøyet du kjøper dekkes av en 3-måneders garanti. Denne garantipolicyen er også tilstrekkelig for deg.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  norabatter.com bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter, antar norabatter.com at du samtykker i retningslinjene våre for informasjonskapsler. Les mer