Hjem Butikker Hoy Rabattkode

Hoy Rabattkode og Kampanjekode Februar 2024

For å benytte deg av Hoy -rabatter kan du bruke følgende Hoy Kampanjekode og Hoy Kupong.

Gå til hoy.no
Vil du anbefale Hoy til en venn?
4.5 / 748 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 11
 • TILBUD 11

ANNONSE

 • Bruk alle Hoy-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Hoy

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Hoy?

  Hoy tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over 650 kr og bruker PostNord for levering. Leveringstiden deres er omtrent 1 til 5 virkedager, og de er forpliktet til å få den til deg tidlig! De ønsker å gi deg raskest mulig leveringstjeneste og streber etter å sikre at du får en tilfredsstillende leveringsopplevelse!

  Hvilke betalingsmåter godtar Hoy?

  Hoy støtter deg med ulike betalingsmetoder, for eksempel kan du betale med bankkort eller debetkort, eller du kan betale med faktura gjennom Klarna og fristen er 14 dager etter kjøpet! De støtter også delbetalinger og er veldig enkle og raske! Målet deres er å dekke betalingsbehovene dine og holde kontoen din trygg så mye som mulig!

  Har Hoy en pengene-tilbake-garanti?

  Hoy vil at du skal være så fornøyd som mulig med kjøpet ditt, og selv om du ombestemmer deg, vil de sørge for at du ikke mister noe! Deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti vil sikre at du får mest mulig ut av opplevelsen din, og de mener alltid at du ikke skal måtte betale for et uegnet produkt!

  Har Hoy gavekort?

  Et gavekort til Hoy er den beste måten å glede en kjære på, og gavekortet deres vil etterlate et varig inntrykk på mottakeren! Hvis du ikke finner den riktige gaven for å uttrykke din kjærlighet, vil gavekortene deres være det beste valget! Gavekortene deres starter fra så lite som 100 kr og inkluderer ingen ekstra avgifter!

  Har Hoy rabatt for nye kunder?

  Ja. Du kan få rabatt for det første kjøpet i Hoy. Bare bekreft identiteten til den nye kunden din, og du kan få Hoy Kampanjekode spesielt forberedt for deg. Samtidig kan du også nyte andre forskjellige Hoy Rabattkode.

  Hvor lenge varer Hoy Rabattkode?

  Du kan logge inn på hoy.no eller opprette en ny konto, klikk på Se mine kort og kupong i Personal Center, og du kan se listen over Hoy-kuponger du har. Tilgjengelig til Hoy Kampanjekode utløper. Imidlertid har Kupong også et visst utvalg av aktuelle produkter. Hvis produktene som brukes er utsolgt, vil din Kampanjekode også være utilgjengelig. I mellomtiden kan du gjerne bruke på Hoy. Både Kampanjekode og Kupongkode av Hoy på norabatter.com kan brukes.

  Hvorfor følge Hoy?

  Hvis du vil koble til Hoy, ikke bekymre deg, det er mange måter å koble til Hoy på. I dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å abonnere på Hoy på et av dine favoritt sosiale nettverk. Ved å abonnere vil du være den første til å høre om de siste nyhetene fra Hoy Kupong eller ny informasjon om Hoy.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer