Hjem Butikker Ice Rabattkode

Ice Kampanjekode og Rabattkode Desember 2022

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Ice Kampanjekode og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til ice.no
Vil du anbefale Ice til en venn?
3.8 / 705 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 28
 • RABATTKODER 1
 • TILBUD 27

ANNONSE

 • Bruk alle Ice-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Ice

  Tilbyr Ice en gratis prøveperiode?

  Mange nye kunder ønsker å teste mobilleverandøren før de bestemmer seg for å bli kunde, her er på Ice for alle nye kunder som ønsker å bli bedre kjent med isen. Ved å prøve dem ut, kan du kjøpe deres største datapakke til den laveste prisen i to måneder. Etter at prøveperioden er over skreddersyr de et mobilabonnement til deg basert på dataforbruket ditt – uten innsats fra din side.

  Hva er kanselleringsreglene til Ice?

  Avbestillingsgebyrer avhenger av typen avtale/binding du har med Ice og om telefonen ble kjøpt under en kampanje. Fra du signerer avtalen reduseres den med 1/12 hver måned. I tillegg er det en saldo for nedbetaling av telefonen. Avbestillingsgebyrer avhenger av hvilken type avtale du har med dem. Dersom det inngås mobil bredbåndsavtale til rabattert pris, skal termineringsgebyret tilsvare total rabattert pris. Bruddgebyret reduseres med en tolvtedel hver måned fra avtaledato til minimum kr 299,-.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve