Hjem Butikker IMusic Rabattkode

IMusic Rabattkode og Kampanjekode Februar 2024

For å benytte deg av IMusic -rabatter kan du bruke følgende IMusic Kampanjekode og IMusic Kupong.

Gå til imusic.no
Vil du anbefale IMusic til en venn?
4.8 / 261 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 13
 • TILBUD 13

ANNONSE

 • Bruk alle IMusic-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for IMusic

  Hva er returpolicyen hos IMusic?

  Når du har mottatt bestillingen din fra IMusic, har du rett til å kansellere kjøpet uten grunn innen 14 dager. Hvis du velger å benytte deg av angreretten som beskrevet ovenfor, vil de refundere alle pengene du har betalt. Du har også mulighet til å heve deler av kjøpet ditt, forutsatt at stempelet på varen eller varen som helhet ikke er skadet.

  Tilbyr IMusic gavekort?

  Ja. Gavekort fra IMusic er den perfekte gaven til de som elsker musikk, film og litteratur! Du kan velge mellom et bredt utvalg sedler som 137 kr, 205 kr, 273 kr, 273 kr, 546 kr og 683 kr for bare å nevne noen. Med gavekortene deres kan dine kjære bytte dem til et hvilket som helst favorittprodukt som gave!

  Hvordan betaler jeg hos IMusic?

  IMusic lar deg bruke betalingskort for å fullføre kjøpet og kan bruke betalingskort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB og Diners Club. Du kan selvfølgelig også bruke Klarna for å gjennomføre betalingen din, noe som betyr at du kan betale via Klarna-faktura når du har mottatt varene dine. IMusic tilbyr også to betalingsmetoder, PayPal og gavekort.

  Er produktene som selges av IMusic dekket av en garanti?

  Ja. Hvis du mottar dine kjøpte produkter og finner ut at de ikke er som lovet av IMusic eller er defekte på noen måte, kan du gjøre et garantikrav. Garantiperioden for vanlige produkter er normalt 24 måneder fra leveringsdatoen av produktet. For vinylplater har du ikke rett til å fremsette garantikrav dersom lydkvaliteten ikke er vesentlig påvirket.

  Har IMusic rabatt for nye kunder?

  Ja. Nye kunder er hovedfokuset til IMusic, og det første tilbudet er spesielt forberedt for dem. Under betaling kan IMusic-systemet oppdage om du har handlet tidligere. Hvis du er bekreftet som ny kunde, kan du få rabatten hos IMusic.

  Hvor lenge varer IMusic Rabattkode?

  Kunder kan se spesifikk informasjon på beskrivelsessiden til IMusic Rabattkode. Under normale omstendigheter vil hver Kupong vise den tilsvarende utløpstiden. Hvis du bruker den innen gyldighetsperioden, kan du få tilsvarende rabatt, og du kan ikke lenger bruke den etter at den utløper. For ikke å gå glipp av alle tilbud som er fordelaktige for deg, anbefaler norabatter.com at du bruker Kupong i tide for å unngå å være ute av stand til å bruke den etter at den utløper.

  Hvordan kan jeg kontakte IMusic?

  Enten det er Facebook eller Twitter, har IMusic åpnet sin egen konto for å møte kundenes behov. Du trenger bare å abonnere på IMusic på Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest eller Snapchat. Den gir daglige oppdateringer om IMusic Rabattkode, så du kan være den første som får denne informasjonen.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer