Hjem Butikker Just Eat Rabattkode

Just Eat Kampanjekode og Kupongkode Desember 2022

Hvis du ikke vil betale for mye for Just Eat -produktene dine, kan du alltid glede deg over gratis Just Eat Kampanjekode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.

Gå til just-eat.no
Vil du anbefale Just Eat til en venn?
3.9 / 509 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 12
 • RABATTKODER 2
 • TILBUD 10

ANNONSE

 • Bruk alle Just Eat-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Just Eat

  Må jeg laste ned Just Eat -appen?

  Ja. Last ned Just Eat -appen, og du kan bestille din favorittrett hvor som helst, enten det er pizza, salat eller bare en burger. Alternativt kan du enkelt velge mellom et stort utvalg av mat i appen, for eksempel kinesisk, vietnamesisk, italiensk, thai, meksikansk og mer!

  Hvilke betalingsmuligheter har Just Eat?

  Just Eat godtar betaling med kreditt- eller debetkort (Visa og Mastercard) for online bestillinger. Du kan også betale kontant for bestillingen. Vær oppmerksom på at visse transaksjonsgebyrer kan legges til i bestillingen din, avhengig av hvilken betalingsmåte du har valgt. I så fall vil du se gebyrene etter at du har valgt betalingsmåten.

  Har Just Eat et lojalitetsprogram?

  Ja. Just Eat sier at du for hver restaurant på plattformen har muligheten til å tjene et lojalitetsprogram gjennom StampCard -programmet sitt. I dette programmet får du et stempel hver gang du bestiller på en av de deltakende restaurantene. Når du har samlet fem frimerker på samme restaurant, får du fem rabattkuponger på 10% av den totale verdien av bestillingen.

  Kan jeg kansellere bestillingen min hos Just Eat?

  Ja. Hvis du trenger å kansellere bestillingen, anbefaler Just Eat at du kontakter restauranten så snart som mulig. Hvis du ikke kan nå den aktuelle restauranten, kan du kontakte deres kundeservice på plattformen. De vil deretter kontakte restauranten på dine vegne for å se om bestillingen fortsatt kan kanselleres.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve