Hjem Butikker Kleins Rabattkode

Kleins Kupong Desember 2022

Hvis du ikke er villig til å bruke mye penger på Kleins, kan du bruke Kleins Kupong og Kleins Rabattkupong for å få rabatter.

Gå til kleins.no
Vil du anbefale Kleins til en venn?
4.8 / 644 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 33
 • TILBUD 33

ANNONSE

 • Bruk alle Kleins-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Kleins

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Kleins?

  I følge Kleinss policy vil du få gratis frakt på dine totale bestillinger over NOK 999. Dersom dine totale bestillinger er under dette kan det hende du må betale en fast fraktkostnad NOK 59. I tillegg tilbyr nettbutikken gratis bytte. Hvis du ønsker å returnere varer, må du betale returfrakten selv.

  Tilbyr Kleins gratis henting i butikk?

  Ja. Alt du har bestilt i Kleins kan hentes gratis i en av deres butikker i Trondheim under forutsetning av at varen er på lager. Du vil bli informert på e-post når pakken din er klar for henting og før du mottar bekreftelsen kan du ikke hente den. Vær oppmerksom på at kun den som bestiller pakken kan hente den i butikk.

  Hvilke betalingsmåter godtar Kleins?

  Kleins aksepterer å betale fra Klarna fordi det er trygg og enkel handel. Du kan betale med debet-/kredittkort, delbetaling når du bruker Klarna til utsjekking. Klarna har rett til å foreta en kredittsjekk. Dersom en kredittsjekk starter, vil et bekreftelsesbrev bli sendt til deg på e-post med informasjon om dette.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve