Hjem Butikker Maxbo Rabattkode

Maxbo Kampanjekode og Rabattkode Desember 2022

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Maxbo Kampanjekode og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til maxbo.no
Vil du anbefale Maxbo til en venn?
3.5 / 364 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 14
 • RABATTKODER 1
 • TILBUD 13

ANNONSE

 • Bruk alle Maxbo-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Maxbo

  Hvis jeg vil returnere produktene til Maxbo, hvordan gjør jeg det?

  Hvis du er misfornøyd med Maxbo sitt produkt, kan du returnere produktet innen 14 dager. De mener at returpolitikken deres fortsatt er i tråd med lokale retningslinjer og forskrifter. Men de aksepterer bare returen din som et helt nytt produkt. Brukte produkter kan ikke returneres.

  Hvilke metoder kan jeg bruke for å betale hos Maxbo?

  Ønsker du å betale med faktura kan du bruke KLARNA til å betale med faktura. Hvis du ikke er veldig villig til å betale med faktura, må du betale med bankoverføring eller kredittkort. Men Maxbo kan heller ikke akseptere alle typer kredittkort, de kan bare akseptere VISA og MASTERCARD.

  Hva bør jeg gjøre hvis jeg støter på et problem mens jeg bruker Maxbo sitt produkt?

  De spesifikke garantiretningslinjene som Maxbo kan tilby deg er følgende: Hvis en vare er defekt og du ønsker å klage, må du gjøre det innen rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen. Klager kan sendes inn innen to år etter at du overtok prosjektet. Hvis levetiden til produktet eller dets komponenter er vesentlig mer enn to år, er klagefristen fem år.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve