Hjem Butikker Mc Donalds Rabattkode

Mc Donalds Kampanjekode og Kupongkode Januar 2023

Hvis du ikke vil betale for mye for Mc Donalds -produktene dine, kan du alltid glede deg over gratis Mc Donalds Kampanjekode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.

Gå til mcdonalds.nono.html
Vil du anbefale Mc Donalds til en venn?
3.1 / 618 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 8
 • TILBUD 8

ANNONSE

 • Bruk alle Mc Donalds-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Mc Donalds

  Må jeg laste ned Mc Donalds -appen?

  Last ned Mc Donalds -appen for å få unike tilbud for deg selv! Med appen kan du få all informasjon du vil ha om dem - menyer, butiksøk, nye produkter og restauranter, ernæringsinformasjon og til og med månedens leker! Og selvfølgelig kan du alltid nyte de morsomme øyeblikkene med spill, konkurranser og deilige gaver!

  Er det et medlemskapsprogram hos Mc Donalds?

  På Mc Donalds kan du bli med i deres kundeklubb og tjene poeng for dine kjøp i kioskene, på deres nettsted og i deres fysiske butikker! Du kan bruke poengene du tjener til å løse inn belønningene dine! Vær oppmerksom på at når du har tjent 9999 poeng, må du bruke dem til å tjene nye poeng.

  Hvordan kan jeg betale hos Mc Donalds?

  Mc Donalds påpeker at du må bruke et kreditt- eller debetkort (Visa og MasterCard) på nettstedet deres for å betale for all maten du kjøper. For å gjøre dette må du registrere kreditt- eller debetkortet som skal brukes til bestillingen før du sender det.

  Kan jeg kansellere bestillingen min hos Mc Donalds?

  Ja. Når du legger inn en bestilling med Mc Donalds, har du muligheten til å endre og kansellere bestillingen din før du bekrefter og betaler for den. Men når du har bekreftet og betalt for bestillingen din, er det dessverre ikke mulig å kansellere den når du har bekreftet og betalt for den. Hvis du vil få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med det leverte produktet, kan du kontakte restauranten der du kjøpte produktet.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve