Hjem Butikker MotherBoah Rabattkode

MotherBoah Kampanjekode og Kupong August 2022

Her finner du den beste MotherBoah Kupongkode i August 2022. Å bruke MotherBoah Rabattkupong kan spare deg for mye penger på shopping MotherBoah. Ikke gå glipp!

Gå til motherboah.no
Vil du anbefale MotherBoah til en venn?
4.1 / 362 stemmer
  • ALLE KAMPANJER 19
  • TILBUD 19

FAQ for MotherBoah

Kan jeg kjøpe et gavekort hos MotherBoah?

Ja. Et gavekort fra MotherBoah kan være en gave verdt å huske hele livet! Med dette gavekortet kan du eller mottakeren bruke beløpet på kortet til å kjøpe en rekke varer direkte fra nettbutikken deres. Du bestemmer beløpet på gavekortet og du kan også legge til en personlig melding på slutten.

Kan jeg returnere et produkt til MotherBoah?

Ja. MotherBoah forstår at når du kjøper klær på nett, kan du noen ganger oppdage at det ikke passer eller at det ikke ser ut som du trodde det ville. Du har derfor 14 dagers angrerett (fra datoen du mottar pakken i posten). Det er også viktig at du bruker hele adressen oppført ovenfor på nettsiden når du returnerer en vare.

Hvilke betalingsmuligheter har MotherBoah?

Når du skal foreta en betaling til MotherBoah, er det i hovedsak tre betalingsmåter du kan bruke: VIPPS, Klarna og kreditt-/debetkort (Visa og MasterCard). Kortbetalinger kan selvsagt også gjøres via Klarna, og Klarna gir også mulighet for fakturabetaling og delbetalinger.