Hjem Butikker NORSEGEAR Rabattkode

NORSEGEAR Kampanjekode og Kupong August 2022

Her finner du den beste NORSEGEAR Kupongkode i August 2022. Å bruke NORSEGEAR Rabattkupong kan spare deg for mye penger på shopping NORSEGEAR. Ikke gå glipp!

Gå til norsegear.no
Vil du anbefale NORSEGEAR til en venn?
3.3 / 73 stemmer
  • ALLE KAMPANJER 7
  • TILBUD 7

FAQ for NORSEGEAR

Hvordan kan jeg betale hos NORSEGEAR?

NORSEGEAR godtar følgende betalingsmetoder i deres nettbutikk: debet- / kredittkort (MasterCard og Visa), VIPPS og fakturaer (Svea Finans). Vær oppmerksom på at forutsetningen for betaling via faktura bl.a. er at du er registrert i Norge og er minst 18 år gammel. De godtar kontanter og Visa / Mastercard hvis du vil betale når du henter varene dine i deres offline butikker.

Selger NORSEGEAR gavekort?

Hvis du vil lage en spesiell og morsom gave selv, er et gavekort fra NORSEGEAR en god løsning. Du kan selv bestemme størrelsen på gavekortet, så lenge det er mellom 50 og 5000 kroner. Hvis du vil sende et gavekort til noen, vil personen motta en e -post fra dem med gavekortet!

Tillater NORSEGEAR meg å hente min egen bestilling?

Ja. Hvis du foretrekker å hente bestillingen i en av deres offline butikker i Oslo, kan du ganske enkelt velge dette alternativet i kassen. NORSEGEAR vil deretter forberede bestillingen din så snart som mulig, og du kan hente den når du mottar meldingen de sender deg.

Kan jeg returnere et produkt til NORSEGEAR?

Hvis du har bestilt en uønsket eller uegnet vare og du vil returnere den, kan du gjøre det ved å benytte angreretten. For å gjøre dette, vennligst kontakt NORSEGEAR innen 14 dager etter at du har fullført leveringen av produktet du har bestilt for å be om retur. Vær oppmerksom på at returprosessen kan ta 1-2 uker, hvoretter du vil få refusjon til den opprinnelige kontoen din.