Hjem Butikker Panduro Hobby Rabattkode

Panduro Hobby Kampanjekode og Kupong Januar 2023

Her finner du den beste Panduro Hobby Kupongkode i Januar 2023. Å bruke Panduro Hobby Rabattkupong kan spare deg for mye penger på shopping Panduro Hobby. Ikke gå glipp!

Gå til pandurohobby.no
Vil du anbefale Panduro Hobby til en venn?
3.6 / 623 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 7
 • TILBUD 7

ANNONSE

 • Bruk alle Panduro Hobby-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Panduro Hobby

  Tilbyr Panduro Hobby gratis frakt?

  Panduro Hobby tilbyr betinget gratis frakttjeneste for kunder. Når kundens kjøpsbeløp når NOK599, kan han nyte godt av gratis leveringstjeneste. Dersom kundens kjøpsbeløp er mindre enn NOK599, må han betale ytterligere NOK69 som frakt. Hvis kundene fortsatt trenger hjemlevering, må de betale ekstra for dette uansett hvor mye de handler.

  Panduro Hobby Har du gavekort til salgs?

  Ja. Butikken til Panduro Hobby selger ikke gavekort direkte, men kunder kan gå til gogift.com for å kjøpe gavekortene til Panduro Hobby. Minimumsbeløpet for gavekort er NOK 50 og maksimumsbeløpet er NOK 5000. Gavekort kjøpt av kunder kan kun brukes i offline Panduro Hobby butikker, ikke nettbutikker. Gavekortet er gyldig i 3 år.

  Tilbyr Panduro Hobby en medlemskapsplan?

  Ja. Butikken til Panduro Hobby gjennomgår et langsiktig medlemskapsprogram. Kunder kan registrere seg som medlemmer gratis, og deretter få en rekke fordeler. Som medlem av Panduro Hobby kan kunder få 20 % rabatt på utpekte materialer som lim og malerpensler. På enkelte klubbdager vil Panduro Hobby også gi medlemmene ekstra rabatter, noe som er veldig attraktivt.

  Panduro Hobby Hvilke betalingsmåter støttes?

  Panduro Hobby gir kundene flere betalingsmåter. Kunder kan bruke VISA- og MasterCard-bankkort for å betale for bestillingene sine. Panduro Hobby samarbeidet også med Klarna for å støtte kunder som bruker denne betalingsmåten for å betale. Det er viktig å merke seg at gavekortet til Panduro Hobby ikke støtter netthandel. I tillegg er andre betalingsmetoder ennå ikke åpnet.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve