Hjem Butikker Plukkselv Rabattkode

Plukkselv Kupong og Rabattkode Februar 2024

Når du bruker Plukkselv Kupong og Plukkselv Rabattkupong, kan du se frem til en større prisreduksjon på Plukkselv.

Gå til plukkselv.no
Vil du anbefale Plukkselv til en venn?
4.0 / 451 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 18
 • TILBUD 18

ANNONSE

 • Bruk alle Plukkselv-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Plukkselv

  Hva kan jeg få ut av å registrere meg for e -post hos Plukkselv?

  Registrer deg for et nyhetsbrev fra Plukkselv med informativt og spennende innhold, og du får 10 % rabatt på din første bestilling hos dem! Med nyhetsbrevene de sender deg får du også nyttige tips og flere nyheter om kampanjer og tilbud som de første.

  Kan jeg kjøpe et gavekort hos Plukkselv?

  Ja. Plukkselv tilbyr gjerne deg som kunde muligheten til å kjøpe gavekort! De har ikke en fast verdi på gavekortet, noe som betyr at du kan bestemme selv - så lenge det starter på 100 kr! Derfor, hvis du er i tvil om hva du skal gi dine kjære, prøv et av deres gavekort!

  Hvilke betalingsmuligheter har Plukkselv?

  Når du sjekker ut nettbutikken Plukkselv kan du kun velge Klarna, VIPPS eller kortbetaling som betalingsmåte. Hvis du ikke ønsker å betale for bestillingen din med en gang, eller hvis du bare ønsker å utsette betalingen, er faktura- og delbetalingsalternativene som Klarna tilbyr perfekt for deg.

  Kan jeg få gratis frakt hos Plukkselv?

  Ja. Så lenge du har lagt varer verdt mer enn 2000 NOK i handlekurven din i Plukkselv, har du rett til gratis levering. I dette tilfellet sendes bestillingen som pakke til ditt nærmeste postkontor/butikkpostkontor. Ønsker du i tillegg å hente bestillingen din selv, slipper du å betale for fraktkostnadene – uansett hvor mye du har bestilt.

  Har Plukkselv rabatt for nye kunder?

  Ja. Men det første tilbudet er bare gyldig for de nye kundene hos Plukkselv. Plukkselv kan sjekke om du er en ny kunde gjennom systemet automatisk. Ikke nøl med å gripe denne kostnadseffektive muligheten, ved å bruke rabatten på første bestilling kan du spare N.Kr.28 i gjennomsnitt.

  Hvor lenge varer Plukkselv Rabattkode?

  Du kan få tilgang til kontoen din for å se alle dine Plukkselv Rabattkode. Gyldighetsperioden for Rabattkode for Plukkselv er forskjellig, noen må brukes på kort sikt, men noen kan brukes på lang sikt. Hvis du ser en reklameplakat på plukkselv.no-hjemmesiden, vennligst bruk den med tillit, for når disse Kampanjekode vises, må de være innenfor gyldighetsperioden og vil ikke utløpe midlertidig, så du kan kjøpe med tillit.

  Hvordan kan jeg få informasjon om Plukkselv?

  Uansett hvilken sosiale mediekanal du foretrekker, vil Plukkselv møte deg. Det vanligste er å følge Plukkselv sine kontoer på sosiale plattformer, eller du kan klikke på lenkene til sosiale medier nederst på Plukkselv sin side. Da kan du få Rabattkode eller ny produktinformasjon lagt ut av Plukkselv på denne sosiale plattformen.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer