Hjem Butikker Plukkselv Rabattkode

Plukkselv Kupong og Rabattkode Januar 2023

Når du bruker Plukkselv Kupong og Plukkselv Rabattkupong, kan du se frem til en større prisreduksjon på Plukkselv.

Gå til plukkselv.no
Vil du anbefale Plukkselv til en venn?
4.0 / 329 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 27
 • TILBUD 27

ANNONSE

 • Bruk alle Plukkselv-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Plukkselv

  Hva kan jeg få ut av å registrere meg for e -post hos Plukkselv?

  Registrer deg for et nyhetsbrev fra Plukkselv med informativt og spennende innhold, og du får 10 % rabatt på din første bestilling hos dem! Med nyhetsbrevene de sender deg får du også nyttige tips og flere nyheter om kampanjer og tilbud som de første.

  Kan jeg kjøpe et gavekort hos Plukkselv?

  Ja. Plukkselv tilbyr gjerne deg som kunde muligheten til å kjøpe gavekort! De har ikke en fast verdi på gavekortet, noe som betyr at du kan bestemme selv - så lenge det starter på 100 kr! Derfor, hvis du er i tvil om hva du skal gi dine kjære, prøv et av deres gavekort!

  Hvilke betalingsmuligheter har Plukkselv?

  Når du sjekker ut nettbutikken Plukkselv kan du kun velge Klarna, VIPPS eller kortbetaling som betalingsmåte. Hvis du ikke ønsker å betale for bestillingen din med en gang, eller hvis du bare ønsker å utsette betalingen, er faktura- og delbetalingsalternativene som Klarna tilbyr perfekt for deg.

  Kan jeg få gratis frakt hos Plukkselv?

  Ja. Så lenge du har lagt varer verdt mer enn 2000 NOK i handlekurven din i Plukkselv, har du rett til gratis levering. I dette tilfellet sendes bestillingen som pakke til ditt nærmeste postkontor/butikkpostkontor. Ønsker du i tillegg å hente bestillingen din selv, slipper du å betale for fraktkostnadene – uansett hvor mye du har bestilt.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve