Hjem Butikker Release Rabattkode

Release Kupong August 2022

Hvis du ikke er villig til å bruke mye penger på Release, kan du bruke Release Kupong og Release Rabattkupong for å få rabatter.

Gå til release.no
Vil du anbefale Release til en venn?
3.9 / 773 stemmer
  • ALLE KAMPANJER 12
  • TILBUD 12

FAQ for Release

Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med å få en telefon fra Release?

I Release leverer de bare mobiltelefoner med en kvalitetsvurdering på A, og de har strenge interne kvalitetskrav. Over tid vil alle batteriene ta ut. Hvis telefonen ikke fungerer som den skal, sender de deg umiddelbart en ny renovert leietelefon samt en returseddel for den gamle telefonen.

Må jeg laste ned Release -appen?

Med appen som Release har lansert, er du mobilkunden deres, noe som betyr at du har full kontroll og kunnskap om mobilabonnementene dine. Appen gir deg enkel og rask tilgang til innholdet du trenger oftest! Du kan alltid sjekke at forbruk og data er bra, og kjøpe datapakker.

Hvordan kan jeg betale hos Release?

Release jobber med Klarna, og du kan derfor fullføre betalingen din med en Klarna -faktura eller en Klarna -avbetaling. Når de sender bestillingen din, vil du motta en faktura sendt til e -posten din. Fakturaer må betales innen 14 dager, og de belaster ikke faktureringsgebyrer.

Kan jeg velge å si opp abonnementet mitt hos Release?

Når du er kunde hos Release, er det ingen bindingstid for abonnementer. Hvis du leier en telefon med abonnement, må du imidlertid signere en kontraktstid. Du kan selvfølgelig si opp abonnementet ditt når som helst, og hvis det skjer i løpet av avtaleperioden, vil du motta en siste faktura med de resterende månedlige kostnadene.

Mer om Release

Release er det første selskapet i Norge som leverer mobilutleie, og gir kundene brukte mobiltelefoner og mobilabonnementstjenester til konkurransedyktige priser. Kundene trenger ikke å bekymre seg for kvaliteten på brukte mobiltelefoner som selges av Release, fordi alle mobiltelefoner er nøye og grundig rengjort av Release før de selges, og alle brukte mobiltelefoner er testet for å sikre at det finnes ingen problemer med kvalitet og ytelse.

Release couponRelease gir en måte å bunte brukte mobiltelefoner med datatrafikk, slik at kundene kan bruke både mobiltelefoner og datatrafikk til en gunstigere pris. Mobiltelefonene som tilbys i Release-butikken kommer fra de to store merkene til Apple og Samsung, inkludert de nyeste mobiltelefonene fra disse to merkene. Og disse mobiltelefonene har ofte betydelig minne, og fargen på mobiltelefonen kan også velges av brukeren. Leieperioden for disse mobiltelefonene er 24 måneder, og leieperioden for data er 12 måneder. Brukere må betale husleien i tide hver måned. Generelt gir Release kundene en grønnere, mer hensynsfull og fortrinnsrett data- og mobiltelefontjeneste.

Tjenester Levert av Release

Release leverer tjenester til både privatpersoner og bedrifter, men tilbyr ulike tjenester for ulike typer kunder, og prisene kan også variere. Uansett om det er en privatkunde eller en bedriftskunde, har tjenesten Release har fått mye skryt.

Release couponRelease leverer private tjenester inkludert datatjenester, brukte mobiltelefonutleietjenester og mobilt bredbåndstjenester. Private brukere kan få ganske gunstige priser i Release sin nettbutikk og offline butikk. Forventet antall brukere av hver mobiltelefon til Release er 3-4 personer, slik at hver mobiltelefon kan ha en svært høy bruksrate. Når kunden er ferdig med å abonnere på brukte mobiltelefonutleie, vil han også få gratis leveringstjeneste, sammen med mobiltelefonen vil også bli sendt med ladekabel, beskyttelsesdeksel og beskyttelsesfilm i glass.

Release couponForeløpig er de nyeste modellene av brukte mobiltelefoner som kan leies av Release iPhone 12 Pro og Samsung Galaxy S21 Ultra. iPhone 12 Pro 128GB er tilgjengelig i fire farger Hvis kunden velger den medfølgende tjenesten til denne brukte mobiltelefonutleietjenesten og 15GB data per måned, betaler kunden 615 kroner per måned for denne tjenesten. Hvis kunden velger leietjenesten Samsung Galaxy S21 Ultra kombinert med 15 GB månedlig datapakketjeneste, er prisen han må betale per måned 675 kroner. Kunder kan selvfølgelig også velge å ikke binde mobiltelefonen til datatjenester, eller å binde seg til andre datatjenester, opptil 100GB med data. Prisen for å binde ulike datamengder er selvfølgelig også forskjellig. Dersom kunden ikke binder noen data og kun abonnerer på utleietjenesten av brukte mobiltelefoner, er månedsleien for denne iPhone 12 Pro 128GB kr 489. Hvis kunden også abonnerer på 100GB datatjenestepakken, er månedsleien at kunden må betale er så høyt som 979 kroner.

Release couponDersom kunden foreløpig ikke trenger å bytte ut telefonen, er også datapakken og mobil bredbåndstjeneste levert av Release verdt å kjøpe. Hvis kunden ikke trenger noen datamengde for å kjøpe direkte, må han fortsatt betale en månedlig leie på 99 kroner. Dersom kundene velger andre datatjenester, vil prisen også endre seg med datamengden. Imidlertid er 100 GB den øvre grensen, og kunder kan ikke bestille mer data. Prisen tilsvarende 100 GB data er 589 kroner per måned. Nå tror alle generelt at 15 GB er en svært kostnadseffektiv mengde data. For kunder som har abonnert på datapakketjenesten vil han alltid kunne bruke dataene i raskest hastighet. Og hvis kunden ikke klarer å bruke opp datamengden denne måneden, vil hans ubrukte datamengde fortsette til neste måned.

Releases mobile bredbåndstjeneste er også verdt å abonnere på. Release gir brukerne mobilt bredbånd med og uten avbruddspriser, og brukerne kan velge fritt. Brukere kan bruke Releases mobile bredbånd for å få Wi-Fi og utmerket 4G + bredbåndsopplevelse når som helst, hvor som helst, slik at hele familien kan bruke høyhastighets Internett-opplevelsen ute, akkurat som hjemme. Dersom brukeren ikke har benyttet den mobile bredbåndstjenesten Release tilbyr på en måned, kan brukeren også få rabatt. Når tilgjengelige data for brukerens abonnement er brukt opp, vil brukerens internetthastighet begrenses, slik at han kun kan surfe på Internett med en hastighet på 40 kbit/sek, men han trenger ikke betale ekstra for hver ekstra MB av data. Merk at denne mobile bredbåndstjenesten kun er tilgjengelig i Norge og ikke i utlandet.

Release couponFor mobilt bredbånd med avbruddspris vil Release kreve en avbruddspris på 49 kroner. For brukeren har han 8 forskjellige alternativer: 50 GB data, 100 GB, 200 GB og 500 GB med og uten avbruddspriser. For samme datapakke vil mobilt bredbånd med avbruddspris alltid belastes 100 kroner mer enn mobilt bredbånd med uavbrutt pris. Derfor er det billigste for brukere å abonnere på mobilt bredbånd med en ikke-forstyrrende pris på 50GB, som koster 449 kroner per måned. 500 GB mobilt bredbånd med avbruddspris er den dyreste til 1 149 kroner. Hvorvidt prisen må avbrytes avhenger av brukernes faktiske behov.