Hjem Butikker Session Rabattkode

Session Kampanjekode og Rabattkode Desember 2022

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Session Kampanjekode og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til session.no
Vil du anbefale Session til en venn?
4.1 / 649 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 44
 • TILBUD 44

ANNONSE

 • Bruk alle Session-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Session

  Hvordan kan jeg dra nytte av gratis frakt hos Session?

  Bestillinger lagt før 15.00 på hverdager, sendes samme dag, mens bestillinger etter kl. 15.00 på hverdager, sendt neste ukedag. Session tilbyr nå gratis frakt hvis du bruker mer enn 500 NOK samtidig med dem - ellers koster frakten 69 NOK.

  Hvordan kan jeg betale hos Session?

  På Session kan du for øyeblikket bruke VISA, Mastercard, Klarna -konto, Klarna -faktura og Vipps til å betale for bestillingene dine. De vil ikke belaste kontoen din før varen er klar til å sendes, og betalingen din vil alltid bli behandlet av en sikker tredjepart.

  Tillater Session meg å bytte varer gratis i de fysiske butikkene?

  Ja! Hvis du har bestilt feil størrelse eller lignende i Session nettbutikk, kan du selvfølgelig bytte den i deres nærmeste offline butikk. Husk å ta med ordrebekreftelsen eller konnossementet som kvittering når du bytter varen. Dessverre kan du ikke få pengene tilbake i sine offline butikker.

  Er det et medlemskapsprogram hos Session?

  Ja. Session har en kundeklubb, og de oppfordrer deg til å bli med i klubben og bli deres venn! Som medlem av deres kundeklubb kan du få eksklusive tilbud og inspirasjon om merkets siste produkter. Selvfølgelig får du også et personlig medlemskort, og det gir deg uventede besparelser!

  Kuponger eller tilbud du kan prøve