Hjem Butikker Skiltmax Rabattkode

Skiltmax Kampanjekode og Rabattkode November 2022

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Skiltmax Kampanjekode og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til skiltmax.no
Vil du anbefale Skiltmax til en venn?
3.5 / 177 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 19
 • TILBUD 19

ANNONSE

 • Bruk alle Skiltmax-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Skiltmax

  Har Skiltmax en tilfredsstillelsesgaranti?

  Ja. Skiltmax sier at hovedmålet deres er å tilfredsstille deg som kunde, noe som betyr at hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med en bestilling, er de heller ikke fornøyd. Med andre ord, hvis du som kunde ikke er fornøyd med skiltingen du har designet, vil de kompensere deg. Først fikser de feilen og sender et nytt produkt, men hvis det ikke løser problemet, refunderer de hele beløpet.

  Kan jeg legge til en egen logo eller et eget bilde hos Skiltmax?

  Ja, på Skiltmax kan du laste opp dine egne bilder eller logoer akkurat som du vil. Avhengig av størrelsen på logoen, kan det være tilstrekkelig å bruke JPG, GIF, BMP, PNG eller TIFF -format. Men hvis det er mulig, anbefaler de alltid et vektorisert bildeformat som PDF, EPS eller SVG for å oppnå best mulig kvalitet.

  Hvilke betalingsmuligheter har Skiltmax?

  I nettbutikken Skiltmax kan du sannsynligvis betale med bankkort eller kredittkort - de godtar VISA og Mastercard. Alternativt kan du betale med en faktura eller Trustly. For fakturabetaling legges et gebyr på 40 kr (inkludert mva) til, og du har en betalingsfrist på 20 dager.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve