Hjem Butikker Skoringen Rabattkode

Skoringen Kupong og Kupongkode Februar 2024

Du kan ikke gå glipp av muligheten til å dra nytte av eksklusive Skoringen -rabatter hvis du kjøper fra Skoringen Kampanjekode og Skoringen Kupongkode.

Gå til skoringen.no
Vil du anbefale Skoringen til en venn?
4.2 / 597 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 18
 • TILBUD 18
 • Gratis Frakt 2

ANNONSE

 • Bruk alle Skoringen-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Skoringen

  Tilbyr Skoringen gratis frakt?

  Hos Skoringen gis det gratis levering for alle bestillinger i Norge på til sammen mer enn 599 NOK, med unntak av forsendelser til Svalbard, Jan Mayen og andre norske territorier. Fraktkostnaden er 59 NOK for alle bestillinger som er under 599 NOK. Dets primære distribusjonssenter ligger i Danmark, og alle bestillinger blir utført derfra.

  Er gratis henting i butikk tilgjengelig hos Skoringen?

  Kjøp skoene dine på nettet og hent dem hos ditt lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå til spille, er Click & Collect et flott alternativ for deg, og butikken du ønsker vil bli varslet når du har fullført en Click & Collect-bestilling i nettbutikken deres. Butikken har skoene du har bestilt, når de er klare for henting vil du motta en mail og de gjør sitt beste for å ha bestillingen klar innen 1 time fra butikkens åpningstid.

  Hvilke betalingsmåter godtar Skoringen?

  Hos Skoringen kan du betale med følgende betalingskort og mobile betalingsmåter: Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard og VIPPS og de tar ingen gebyr for betaling med betalingskortene ovenfor. Merk at de kun aksepterer kredittkort utstedt i Norge. Dette beløpet vil bli trukket fra kontoen din først når varene sendes fra lageret. Trekk aldri mer enn beløpet som er godkjent når du bestiller.

  Har Skoringen rabatt for nye kunder?

  Ja. For å øke merkeeksponeringen har Skoringen spesialutviklet eksklusive rabatter for nye Skoringen-kunder. Dette er den nye kunderabatten. Det er 18 forskjellige Rabattkode på norabatter.com for alle kunder, men det første tilbudet er kun for folk som ikke har handlehistorikk for Skoringen-produkter før.

  Hvor lenge varer Skoringen Rabattkode?

  Du kan logge inn på skoringen.no eller opprette en ny konto, klikk på Se mine kort og kupong i Personal Center, og du kan se listen over Skoringen-kuponger du har. Jeg tror at alle forstår at Kampanjekode til Skoringen må brukes innen gyldighetsperioden. Noen kunder kan imidlertid bli forvirret om Kupong for faste produkter, disse Kupong må være gyldige før produktene er utsolgt. Du kan velge Kupongkode som passer for bestillingen din. På norabatter.com har du en klarere oversikt over alle Kampanjekode til Skoringen.

  Hvordan kan jeg få informasjon om Skoringen?

  Fortsatt usikker på hvordan du kan nå Skoringen? Ikke bekymre deg, Skoringen har en måte å kontakte deg på. I dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å abonnere på Skoringen på et av dine favoritt sosiale nettverk. Du kan få informasjonen du ønsker om den siste utgaven av Skoringen.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer