Hjem Butikker Skoringen Rabattkode

Skoringen Kupong og Kupongkode Januar 2023

Du kan ikke gå glipp av muligheten til å dra nytte av eksklusive Skoringen -rabatter hvis du kjøper fra Skoringen Kampanjekode og Skoringen Kupongkode.

Gå til skoringen.no
Vil du anbefale Skoringen til en venn?
3.6 / 501 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 15
 • TILBUD 15
 • Gratis Frakt 1

ANNONSE

 • Bruk alle Skoringen-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Skoringen

  Tilbyr Skoringen gratis frakt?

  Hos Skoringen gis det gratis levering for alle bestillinger i Norge på til sammen mer enn 599 NOK, med unntak av forsendelser til Svalbard, Jan Mayen og andre norske territorier. Fraktkostnaden er 59 NOK for alle bestillinger som er under 599 NOK. Dets primære distribusjonssenter ligger i Danmark, og alle bestillinger blir utført derfra.

  Er gratis henting i butikk tilgjengelig hos Skoringen?

  Kjøp skoene dine på nettet og hent dem hos ditt lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå til spille, er Click & Collect et flott alternativ for deg, og butikken du ønsker vil bli varslet når du har fullført en Click & Collect-bestilling i nettbutikken deres. Butikken har skoene du har bestilt, når de er klare for henting vil du motta en mail og de gjør sitt beste for å ha bestillingen klar innen 1 time fra butikkens åpningstid.

  Hvilke betalingsmåter godtar Skoringen?

  Hos Skoringen kan du betale med følgende betalingskort og mobile betalingsmåter: Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard og VIPPS og de tar ingen gebyr for betaling med betalingskortene ovenfor. Merk at de kun aksepterer kredittkort utstedt i Norge. Dette beløpet vil bli trukket fra kontoen din først når varene sendes fra lageret. Trekk aldri mer enn beløpet som er godkjent når du bestiller.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve