Hjem Butikker Skytterlinken Rabattkode

Skytterlinken Kupong og Rabattkode April 2024

Når du bruker Skytterlinken Kupong og Skytterlinken Rabattkupong, kan du se frem til en større prisreduksjon på Skytterlinken.

Gå til skytterlinken.no
Vil du anbefale Skytterlinken til en venn?
3.5 / 191 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 16
 • TILBUD 16

ANNONSE

 • Bruk alle Skytterlinken-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Skytterlinken

  Tilbyr Skytterlinken prismatch?

  Skytterlinken er opptatt av konkurransedyktige priser, og tilbyr samme pris for samme produkt dersom det finnes billigere andre steder. Dette prisløftet gjelder både på nett og i fysiske butikker i Norge, og varer i opptil 14 dager etter transaksjonen. Kampanjen gjelder kun varer som er på lager hos konkurrenten. Hvis du finner identiske varer til en lavere pris, refunderer de mellomlegget, forutsatt at du dokumenterer den lavere prisen gjennom en annonse, et nyhetsbrev eller en produktkatalog.

  Hvilke betalingsmåter godtar Skytterlinken?

  Skytterlinken tilbyr enkle kortbetalingsalternativer gjennom leverandøren Svea Finans NUF. De aksepterer VISA og MASTERCARD som betalingsmetoder. Fakturaer er tilgjengelige med 14 dagers betalingsfrist. Butikken tilbyr også delbetalingsalternativer for å forenkle betalingsprosessen! Fakturabetaling er en annen betalingsmåte. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger!

  Hva er returretningslinjene for Skytterlinken?

  Skytterlinken gir kundene rett til å heve kjøpet av alle varer og visse tjenester, med unntak av spesialbestillinger eller spesialvarer som skreddersydde skyteklær. De må varsles innen 14 dager etter levering. Produktet må leveres i samme mengde og tilstand som det ble mottatt, i uåpnet originalemballasje. Dersom originalemballasjen er brutt eller produktet er brukt, gjelder angreretten, men det beregnes en verdireduksjon på 10 % for brutt emballasje og 30 % for normal bruk. Selger kan be om en verdiøkning ved kraftig bruk.

  Har Skytterlinken rabatt for nye kunder?

  Ja. Hvis dette er første gang du ønsker å konsumere i Skytterlinken, kan du få en spesiell rabatt. Så lenge skytterlinken.no bekrefter at du ikke har noen handlehistorikk i Skytterlinken, kan du bruke den spesielle Skytterlinken Kupong for å få rabatten din.

  Hvor lenge varer Skytterlinken Rabattkode?

  Kunder kan se spesifikk informasjon på beskrivelsessiden til Skytterlinken Rabattkode. Gyldighetsperioden for Skytterlinken Kampanjekode er forskjellig. Generelt, i Skytterlinken, kan du sjekke den spesifikke bruken, kravene og utløpstiden for hver Kupong. Hvis du ser en reklameplakat på skytterlinken.no-hjemmesiden, vennligst bruk den med tillit, for når disse Kampanjekode vises, må de være innenfor gyldighetsperioden og vil ikke utløpe midlertidig, så du kan kjøpe med tillit.

  Hvordan kan jeg få informasjon om Skytterlinken?

  Skytterlinken legger ut siste nytt fra merkevaren på store sosiale plattformer hver dag. Det vanligste er å følge Skytterlinken sine kontoer på sosiale plattformer, eller du kan klikke på lenkene til sosiale medier nederst på Skytterlinken sin side. Du kan få informasjonen du ønsker om den siste utgaven av Skytterlinken.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer