Hjem Butikker Sommarland Rabattkode

Sommarland Kampanjekode og Kupong November 2022

Her finner du den beste Sommarland Kupongkode i Desember 2022. Å bruke Sommarland Rabattkupong kan spare deg for mye penger på shopping Sommarland. Ikke gå glipp!

Gå til sommarland.no
Vil du anbefale Sommarland til en venn?
4.8 / 372 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 11
 • RABATTKODER 3
 • TILBUD 8

ANNONSE

 • Bruk alle Sommarland-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Sommarland

  Hva har sesongkortinnehavere rett til hos Sommarland?

  Når du har et sesongkort solgt av Sommarland, kan du besøke dem utallige ganger og skape tusenvis av minner i løpet av sesongkortet ditt! I tillegg gir sesongkort deg de største fordelene de har å tilby - inkludert muligheten til å dele opplevelsen med venner, billigere tilgang til VIP -området deres og gode priser på alt du kjøper fra dem.

  Kan jeg avbestille eller endre billettene hos Sommarland?

  På dette tidspunktet kan du bare kansellere eller endre de kjøpte billettene dine innen 24 timer etter at du har fullført kjøpet. I tillegg har Sommarland ikke muligheten til å kansellere eller endre billetter. Sjekk derfor reiseruten før du kjøper billetter.

  Kan jeg ta med meg hund inn i Sommarland?

  Sommarland sier at hunder er velkomne, men at de skal være i bånd og holdes borte fra bassenget. Det er gratis hundeposer tilgjengelig på frontkontoret. I tillegg har de ti hundebur som du kan låne gratis - dette er store utendørs bur med tak. Hvis du har en mindre hund, anbefaler de at du tar med et reisebur.

  Hvordan kan jeg betale hos Sommarland?

  På Sommarland gjøres betaling med kreditt- eller debetkort, og du kan betale med Visa, MasterCard eller Maestro. Vær oppmerksom på at avgifter i tillegg til billettprisen kan variere avhengig av arrangementet, billettprisen og valgt betalingsmåte.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve