Hjem Butikker Sono Rabattkode

Sono Kupong April 2024

Hvis du ikke er villig til å bruke mye penger på Sono, kan du bruke Sono Kupong og Sono Rabattkupong for å få rabatter.

Gå til sono.no
Vil du anbefale Sono til en venn?
3.2 / 426 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 21
 • TILBUD 21

ANNONSE

 • Bruk alle Sono-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Sono

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Sono?

  Hos Sono avhenger fraktkostnaden du betaler av hvor i Norge du ønsker å få levert varene dine, og dersom bestillingen din utgjør mer enn 7 900 kr, så gir de deg gratis levering! Du kan forvente at bestillingen din blir levert innen 1-3 dager etter at varene er gjort tilgjengelig på deres lokale lager. Bestiller du både lagervarer og varer med leveringstid, vil de som regel vente til alle varer er på lager før frakt.

  Hvilke betalingsmåter godtar Sono?

  Hos Sono tilbyr de deg en rekke betalingsmåter, og hver enkelt vil gi deg den raskeste opplevelsen! De aksepterer fakturaer, kredittkortbetalinger, Vipps, fakturaer og alle disse betalingsmåtene er enkle og sikre! De samarbeider også med en rekke finansinstitusjoner som tilbyr gode leieavtaler for å gjøre shoppingen din stressfri!

  Har Sono rabatt for nye kunder?

  Ja. For å gi et godt inntrykk på nye kunder, ble en spesialrabatt for den første kunden introdusert av Sono. For å være mer spesifikk, hvis du er en ny kunde, velg å bruke Sono sitt første tilbud eller andre Kupong for å hjelpe deg med å spare 43% i kassen.

  Hvor lenge varer Sono Rabattkode?

  Du kan få tilgang til kontoen din for å se alle dine Sono Rabattkode. Nederst i Sono Kupong vil Sono angi en utløpsdato og vil være tilgjengelig frem til utløpsdatoen. Du kan velge Sono Kampanjekode som passer til bestillingen din, og du kan få mer rabatt hvis du velger Kupongkode med størst rabatt og innenfor gyldighetsperioden. For eksempel: Motta Opptil 20% Rabatt På Søkeresultat For 'kin' Hos Sono.

  Hvordan kan jeg få informasjon om Sono?

  Fortsatt usikker på hvordan du kan nå Sono? Ikke bekymre deg, Sono har en måte å kontakte deg på. I dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å abonnere på Sono på et av dine favoritt sosiale nettverk. Du kan få informasjonen du ønsker om den siste utgaven av Sono.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer