Hjem Butikker Stena Line Rabattkode

Stena Line Kampanjekode og Rabattkode April 2024

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Stena Line Kampanjekode og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til stenaline.no
Vil du anbefale Stena Line til en venn?
4.1 / 591 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 18
 • TILBUD 18

ANNONSE

 • Bruk alle Stena Line-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Stena Line

  Kan jeg ta med kjæledyr til Stena Line?

  Sikkert! Ikke la familiens firbeinte venner være hjemme, og de er også en del av familien! Ta dem med slik at de kan dele eventyret og bli med på moroa. På Stena Line er kjæledyr velkomne, og du kan bestille en kennel (de anbefaler å bestille på forhånd for å sikre at det er en), ta dem om bord (det er regler for dette) eller ha dem i bilen. Noen av fergene deres har kjæledyrvennlige lugarer som også kan forhåndsbestilles.

  Hvilke betalingsmåter godtar Stena Line?

  Reisesentrene til Stena Line aksepterer kontanter, men det er billigere å bestille billetter på nettet enn over telefon eller personlig. Du får alltid den beste prisen når du bestiller online fra nettsiden deres. Hvis du legger inn en bestilling i USA eller Australia, vennligst bruk deres internasjonale bestillingssider. Deres online bestillingsmotor og bestillingssenter aksepterer følgende debet- og kredittkort: Visa, Mastercard, Visa Debit, Mastercard Debit, UK Maestro (kun Storbritannia), Eurocard (kun Skandinavia).

  Tilbyr Stena Line gavekort?

  Stena Line tilbyr gaveesker og du kan velge verdiene fra 1Beløp. Travel eVoucher er gyldig i 3 år fra utstedelsesdatoen (5 år i Storbritannia og Irland) og kan kun veksles i utstedelsesvalutaen. Bare velg din foretrukne rute, dato og seilingstid, og skriv deretter inn din unike kupongkode i det medfølgende panelet ved utsjekkingstrinnet.

  Hva er kanselleringsreglene til Stena Line?

  Du kan enkelt kansellere bestillingen din når som helst før avreisedatoen din ved å klikke på "Sider"-koblingen øverst på siden og følge instruksjonene på Stena Line. Avhengig av pristypen du velger, kan det være nødvendig med en refusjon, som automatisk vil bli brukt på kreditt- eller debetkortet du brukte til å bestille. Det kan ta opptil 5 dager før refusjoner vises på kontoen din.

  Har Stena Line rabatt for nye kunder?

  Ja. 10 % Stena Line førstegangskunderabatt er satt spesifikt for nye kunder. Hvis du allerede har brukt i Stena Line, kan du finne flere spesialrabatter til Stena Line og Stena Line Rabattkode for deg på norabatter.com. Gå til norabatter.com og få mer Stena Line Rabattkupong på kjøpet! Du kan direkte bruke Stena Line sin eksklusive Kupong for fradrag i kassen under shopping.

  Hvor lenge varer Stena Line Rabattkode?

  Du kan få tilgang til kontoen din for å se alle dine Stena Line Rabattkode. Gyldighetsperioden for Stena Line Kampanjekode er forskjellig. Generelt, i Stena Line, kan du sjekke den spesifikke bruken, kravene og utløpstiden for hver Kupong. Du kan velge Stena Line Kampanjekode som passer til bestillingen din, og du kan få mer rabatt hvis du velger Kupongkode med størst rabatt og innenfor gyldighetsperioden. For eksempel: Opptil 50% Rabatt Pa Salg Produkter.

  Hvordan kan jeg kontakte Stena Line?

  Det er enkelt å koble til Stena Line. I dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å abonnere på Stena Line på et av dine favoritt sosiale nettverk. Den gir daglige oppdateringer om Stena Line Rabattkode, så du kan være den første som får denne informasjonen.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer