Hjem Butikker Stena Line Rabattkode

Stena Line Kampanjekode og Rabattkode Januar 2023

Samtidig sørger vi for at du holder deg oppdatert med det siste Stena Line Kampanjekode og det beste Tilbud som du kan dra nytte av og spare mye penger.

Gå til stenaline.no
Vil du anbefale Stena Line til en venn?
4.0 / 153 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 19
 • TILBUD 19

ANNONSE

 • Bruk alle Stena Line-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Stena Line

  Kan jeg ta med kjæledyr til Stena Line?

  Sikkert! Ikke la familiens firbeinte venner være hjemme, og de er også en del av familien! Ta dem med slik at de kan dele eventyret og bli med på moroa. På Stena Line er kjæledyr velkomne, og du kan bestille en kennel (de anbefaler å bestille på forhånd for å sikre at det er en), ta dem om bord (det er regler for dette) eller ha dem i bilen. Noen av fergene deres har kjæledyrvennlige lugarer som også kan forhåndsbestilles.

  Hvilke betalingsmåter godtar Stena Line?

  Reisesentrene til Stena Line aksepterer kontanter, men det er billigere å bestille billetter på nettet enn over telefon eller personlig. Du får alltid den beste prisen når du bestiller online fra nettsiden deres. Hvis du legger inn en bestilling i USA eller Australia, vennligst bruk deres internasjonale bestillingssider. Deres online bestillingsmotor og bestillingssenter aksepterer følgende debet- og kredittkort: Visa, Mastercard, Visa Debit, Mastercard Debit, UK Maestro (kun Storbritannia), Eurocard (kun Skandinavia).

  Tilbyr Stena Line gavekort?

  Stena Line tilbyr gaveesker og du kan velge verdiene fra 1Beløp. Travel eVoucher er gyldig i 3 år fra utstedelsesdatoen (5 år i Storbritannia og Irland) og kan kun veksles i utstedelsesvalutaen. Bare velg din foretrukne rute, dato og seilingstid, og skriv deretter inn din unike kupongkode i det medfølgende panelet ved utsjekkingstrinnet.

  Hva er kanselleringsreglene til Stena Line?

  Du kan enkelt kansellere bestillingen din når som helst før avreisedatoen din ved å klikke på "Sider"-koblingen øverst på siden og følge instruksjonene på Stena Line. Avhengig av pristypen du velger, kan det være nødvendig med en refusjon, som automatisk vil bli brukt på kreditt- eller debetkortet du brukte til å bestille. Det kan ta opptil 5 dager før refusjoner vises på kontoen din.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve