Hjem Butikker Tegne Rabattkode

Tegne Kupong og Kupongkode April 2024

Du kan ikke gå glipp av muligheten til å dra nytte av eksklusive Tegne -rabatter hvis du kjøper fra Tegne Kampanjekode og Tegne Kupongkode.

Gå til tegne.no
Vil du anbefale Tegne til en venn?
3.7 / 679 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 19
 • TILBUD 19

ANNONSE

 • Bruk alle Tegne-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Tegne

  Tilbyr Tegne gratis frakt?

  Avhengig av kundenes behov tilbyr Tegne en rekke leveringsalternativer. Ved kjøp over 700 kroner får forbrukerne gratis levering hvis de ønsker å få pakken levert i postkassen. Velger man i stedet levering til et utleveringssted, får man fri frakt på bestillinger over 1000 kroner. Sist, men ikke minst, er det fri frakt for kunder som foretrekker å få pakken levert rett hjem på bestillinger over 1500 kroner.

  Hvilke betalingsmåter godtar Tegne?

  For å gjøre det enklere for kundene godtar Tegne mange ulike betalingsmåter. Kundene kan enkelt foreta kjøp ved hjelp av sine mest brukte debet- eller kredittkort fordi de godtar en rekke kjente kort som Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Butikken tilbyr også fleksibiliteten til å bruke KLARNA for en enkel betalingsopplevelse i tillegg til disse konvensjonelle betalingsalternativene. I tillegg tilbyr de et betal senere"-alternativ som gjør det mulig for kundene å velge når de vil betale, noe som gjør handleopplevelsen enda mer fleksibel."

  Tilbyr Tegne gavekort?

  Gavekort på 50 NOK er tilgjengelig hos Tegne. Disse gavekortene kan være det ideelle valget for deg som ønsker å overraske dine kjære ved å gi dem muligheten til å velge de produktene de ønsker seg. Disse gavekortene er en flott mulighet til å belønne noen du er glad i uten å måtte stresse med å finne den perfekte gaven, enten det er bursdag, jubileum eller en annen spesiell anledning.

  Har Tegne en rabatt for nye kunder?

  Ja. Hvis dette er første gang du ønsker å konsumere i Tegne, kan du dra nytte av den spesielle Tegne Kupong for å få 10 % rabatt på din første bestilling. Bare se gjennom Tegne Rabattkode på denne siden og brukte Tegne Kupong i kassen for å spare mye mer penger når du handler på nettet.

  Hvor lenge varer Tegne Rabattkode?

  I Tegne sin personlige konto kan du se en liste over alle Rabattkode. Kupong for Tegne, med forskjellige utløpsdatoer, noen til og med permanent. I mellomtiden kan du gjerne bruke på Tegne. Både Kampanjekode og Kupongkode av Tegne på norabatter.com kan brukes.

  Hvorfor følge Tegne?

  Tegne venter på deg på store sosiale plattformer. I dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å abonnere på Tegne på et av dine favoritt sosiale nettverk. Ved å abonnere vil du være den første til å høre om de siste nyhetene fra Tegne Kupong eller ny informasjon om Tegne.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer