Hjem Butikker Thon Hotels Rabattkode

Thon Hotels Kupong og Rabattkode Desember 2022

Når du bruker Thon Hotels Kupong og Thon Hotels Rabattkupong, kan du se frem til en større prisreduksjon på Thon Hotels.

Gå til thonhotels.no
Vil du anbefale Thon Hotels til en venn?
4.3 / 463 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 10
 • TILBUD 10

ANNONSE

 • Bruk alle Thon Hotels-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Thon Hotels

  Gir Thon Hotels studentrabatt?

  Thon Hotels tilbyr studentpriser på hotellene sine i Norge og Sverige med 30 % rabatt på vanlige priser. For å få studentpriser må du være logget inn som THON+-medlem. Som student og medlem får du 30 % rabatt på utvalgte rom i hele Norge og utvalgte hoteller i Sverige, 500 bonuspoeng per natt og fra 10 % rabatt på utvalgte restauranter i Oslo.

  Tilbyr Thon Hotels gavekort?

  Thon Hotels gir gavekort til helgeopphold verdt 12 000 - 16 000 belønningspoeng. Et gavekort lar deg bo på et av deres hoteller en helg på rad, tilgjengelig fredag ​​til mandag. Du kan selvfølgelig gi gavekortet til hvem du vil. 12 000 poeng og du får et gavekort til et standardrom.

  Inkluderer overnattingsstedet frokost på Thon Hotels?

  Alle hoteller i Thon Hotels Norge inkluderer frokost, er stolte av sine prisbelønte frokoster og ønsker alle sine gjester en deilig frokost etter en god natts søvn. De fokuserer på økologisk og hjemmelaget mat som vil starte dagen. Hvis du bor på et av deres hoteller i Brussel eller Rotterdam, kan du velge om frokost er inkludert eller ikke når du bestiller oppholdet.

  Hvilke betalingsmåter godtar Thon Hotels?

  Betaling skal være enkelt og for betalinger på nettsiden kan du bruke: Whip, Digital Gift Card, Mastercard og American Express hos Thon Hotels. For enkelte priser kan du også velge om du vil betale ved ankomst til hotellet. Du kan bestille opptil 9 rom om gangen på nettsiden deres. I bestillingsperioden vil du ha mulighet til å legge inn navnet på minst én person per rom i reservasjonen.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve