Hjem Butikker Xlash Rabattkode

Xlash Kampanjekode og Kupong Februar 2023

Her finner du den beste Xlash Kupongkode i Februar 2023. Å bruke Xlash Rabattkupong kan spare deg for mye penger på shopping Xlash. Ikke gå glipp!

Gå til xlash.no
Vil du anbefale Xlash til en venn?
4.4 / 133 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 12
 • RABATTKODER 1
 • TILBUD 11

ANNONSE

 • Bruk alle Xlash-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Xlash

  Hvilke betalingsmåter godtar Xlash?

  Du kan betale på Xlash ved å bruke følgende betalingsmåter: Kredittkortbetaling og Klarna fakturabetaling. Kortbetalinger er kryptert gjennom deres betalingspartner Klarna og betaler du med kreditt- eller debetkort kan selgere beholde kjøp på kortet ved bestillingspris. Kortet belastes samme dag som varen sendes og de aksepterer følgende kort: VISA og Mastercard.

  Hva er fraktretningslinjene til Xlash?

  Bestillingen din sendes av Hjelthem til nærmeste leveringssted/adressen din fra Xlash. Bestillinger i helger og helligdager sendes vanligvis neste virkedag, men vær oppmerksom på at de ikke sendes til Svalbard, Jan Mayen eller Bjørnøya. Deres normale leveringstid er 3-5 virkedager etter at bestillingen din er sendt, og lengre leveringstid kan forekomme for varer som ikke er på lager, i så fall vil det bli notert i kassen før bestillingen er fullført Bright.

  Hva er kanselleringsreglene til Xlash?

  Hvis selger ikke leverer ved levering, må kjøper kreve at selger leverer innen en rimelig tilleggsperiode for å oppfylle hos Xlash. Dersom selger ikke leverer innen tilleggsfristen, kan kjøper heve kjøpet. Men dersom selger nekter å sende, kan kjøper heve kjøpet umiddelbart. Dersom varen leveres etter en tilleggsfrist fastsatt av forbrukeren, eller etter leveringstidspunktet som er avgjørende for avtaleinngåelsen, må hevingskrav fremsettes innen rimelig tid etter at kjøper har fått kjennskap til leveransen.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve