Hjem Butikker Capone Rabattkode

Capone Kampanjekode Desember 2022

Hvis du ikke vil betale for mye for Capone -produktene, kan du alltid glede deg over gratis Capone Kupongkode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.

Gå til capone.no
Vil du anbefale Capone til en venn?
4.5 / 772 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 28
 • TILBUD 28

ANNONSE

 • Bruk alle Capone-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Capone

  Hvordan kan jeg få gratis frakt hos Capone?

  Ja. Capone har denne typen retningslinjer. Du kan få gratis frakt under forutsetning av at alle bestillinger over kr 1200. Hvis bestillingene dine er under dette, må du betale en fast fraktpris på kr 99. Hvis du i tillegg ikke er fornøyd med produktet, har du 14- dag angrerett, men du må sørge for at produktet ikke brukes og returneres komplett med emballasje og merkelapp.

  Må jeg registrere meg for e-poster på Capone?

  Sikker. For å takke kunder for deres støtte til Capone. Registrerer du deg og melder deg inn i deres kundeklubb, kan du delta i trekningen hans for å vinne et gavekort på 1000 kr. Mer informasjon om kampanjer, som nyhetsbrev og høstarrangementer, vil bli sendt til deg først.

  Tilbyr Capone gratis henting i butikk?

  Ja. Capone tilbyr tjenesten for deg. Du kan velge å hente i butikk og det er alltid gratis, raskt og praktisk. Men hvis varene du har bestilt er fra forskjellige butikker, kan du ikke hente pakken i butikk. I tillegg vil du bli informert etter at pakken er klar, da kan du hente den med din legitimasjon og kun den som har bestilt kan hente den.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve