Hjem Butikker Hatstore Rabattkode

Hatstore Kampanjekode og Kupongkode Februar 2023

Hvis du ikke vil betale for mye for Hatstore -produktene dine, kan du alltid glede deg over gratis Hatstore Kampanjekode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.

Gå til hatstore.no
Vil du anbefale Hatstore til en venn?
3.1 / 450 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 7
 • TILBUD 7

ANNONSE

 • Bruk alle Hatstore-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Hatstore

  Tilbyr Hatstore gratis frakt?

  Gratis frakt på bestillinger over 499 kr og de sender da pakker til din leveringsadresse via Bring. Hvis postkassen ikke passer, henger pakken på døren og du får en melding fra Hatstore. Dersom varen ikke kan leveres i postkassen eller i posen ved døren, kan du hente den i Posten (du vil motta melding om henting i postkassen).

  Hvilke betalingsmåter godtar Hatstore?

  Hatstore sin betalingsleverandør Klarna behandler kredittkortbetalinger, internettbetalinger, fakturaer og delbetalinger. I kassen finner du Klarnas egne vilkår og betingelser, og når du fullfører kjøpet godtar du disse vilkårene. Ved forsinket betaling vil du i tillegg til eventuelle inkassogebyrer motta et førtidsgebyr og bli belastet med forsinkelsesrenter. Det er ikke ansvarlig for dette, men det er en del av Klarnas vilkår og betingelser.

  Hva er kanselleringsreglene til Hatstore?

  Du har rett til å kansellere bestillingen din før den er sendt fra Hatstore sitt lager. Logobestillinger som allerede er påbegynt kan kanselleres, men du vil motta et ekstra logobehandlingsgebyr på kr 250. Dersom logobestillingen er brodert og sendt, vil de ikke kunne kansellere bestillingen din.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve