Hjem Butikker Lensit Rabattkode

Lensit Kampanjekode September 2023

Hvis du ikke vil betale for mye for Lensit -produktene, kan du alltid glede deg over gratis Lensit Kupongkode. Dagens topp tilbud: 50% rabatt.

Gå til lensit.no
Vil du anbefale Lensit til en venn?
3.5 / 683 stemmer
 • ALLE KAMPANJER 29
 • RABATTKODER 3
 • TILBUD 26
 • Gratis Frakt 4

ANNONSE

 • Bruk alle Lensit-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Lensit

  Kan jeg få gratis frakt hos Lensit?

  Ja. I utgangspunktet sender Lensit alle varer fra deres lager i Norge. Alle linser og tilbehør du kjøper fra dem er kvalifisert for gratis levering. For lagerførte produkter er normal leveringstid 2-3 virkedager. Noen polykurvede linser og linser med spesiell kraft krever litt lengre leveringstid.

  Hvordan betaler jeg hos Lensit?

  Når du har valgt linsene du vil ha, kan du betale for Lensit! På dette tidspunktet kan du betale med Mastercard, Visa, Klarna faktura eller Klarna delbetaling. Etter betaling vil du motta en bekreftelse på bestillingen din og en kvittering for kjøpet innen 15 minutter. Ønsker du å betale med betalingskort fra MasterCard eller Visa, er det også mulig.

  Er produktene som selges av Lensit dekket av en garanti?

  Lensit tilbyr en 2-års produktgaranti på alle deres linser og relaterte produkter. Denne garantien dekker alle produksjons- eller materialfeil som oppstår under produsentens produksjonsprosess. Garantien kan kun gjøres gjeldende dersom produktet har blitt brukt riktig. For å kreve garantien må du gi en resept for linsene du har bestilt, som beviser at de er foreskrevet av en optiker.

  Er det en rabatt for Lensit nye kunder du kan få?

  Ja. Lensit tilbyr en eksklusiv 10 % rabatt på første bestilling nå. Hvis du aldri har hatt forbruksrekord i nettbutikken til Lensit før, kan du få Lensit Rabattkode for det første kjøpet. Etter å ha mottatt Lensit Kupong og Lensit Kampanjekode, kan de nye kundene til Lensit nyte dette spesialtilbudet direkte på betalingssiden.

  Hvor lenge varer Lensit Rabattkode?

  Vil du ikke gå glipp av Lensit Rabattkode? På kupongsiden kan du lære mer om dette Rabattkode-innholdet, du kan nyte en hel rekke forskjellige fordeler. Tilgjengelig til Lensit Kampanjekode utløper. Imidlertid har Kupong også et visst utvalg av aktuelle produkter. Hvis produktene som brukes er utsolgt, vil din Kampanjekode også være utilgjengelig. For ikke å gå glipp av alle tilbud som er fordelaktige for deg, anbefaler norabatter.com at du bruker Kupong i tide for å unngå å være ute av stand til å bruke den etter at den utløper.

  Hva er fordelene ved å følge Lensit?

  Hvis du vil koble til Lensit, ikke bekymre deg, det er mange måter å koble til Lensit på. Vennligst abonner på Lensit på en av dine favoritt sosiale mediekanaler, Lensit vil gjerne komme i kontakt med deg. Du får all type informasjon om Lensit rabatter, tilbud og hjelpe deg med spørsmålene dine.

  Kuponger eller tilbud du kan prøve

  norabatter.com bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter, antar norabatter.com at du samtykker i retningslinjene våre for informasjonskapsler. Les mer